4 Şubat 2016 Perşembe

Organik Çocuk Bakım Ürünleri

Organik çocuk bakım ürünleri konusunda profesyonel bir marka ile tanıştırmak istiyorum sizleri. Fransa'dan ithal edilen TooFruit dermatolojik olarak bütün testlerden geçirilmiş, Organik Eco Cert sertifikalı Yüz Temizleme & Bakım , Vücut Temizleme & Bakımı ,Saç Temizleme & Bakımı ürün gruplarından oluşmaktadır. Fransa başta olmak üzere , Amerika, İtalya , İsviçre, İngiltere , Hong Kong, Tayland gibi bir çok ülkede satılmaktadır. Türkiye ye yeni gelen bu ürünler Eczane kanalı ve www.toofruit.com.tr adresinden satılmaktadır.

Çocuklarımızın ciltleri çok narin ve hassastır.Aile bireyleri de bu konuda bilinçlenmelidir.Bir ürün alırken içeriğinde, renklendirici , parfüm , alkol , silikon, paraben vb türevler içerip içermediğini kontrol etmeliyiz. Hatta ve hatta ürünün hayvanlar üzerinde test edilip edilmediğine bakmalıyız. 
Siz çocuğunuzu korumazsanız, başkaları da korumaz !!
Çocuklar için geliştirilmiş , içerisinde Kayısı ve Şeftali özleri bulunan Vücut Losyonu 150 ml olarak tasarlanmış.Geri dönüşebilen ambalajdan üretilmiştir.
Losyonda görüldüğü üzere güvenlik bariyeri vardır.
Ürünü ilk açan satın alıp kullanan kişidir.Her mevsim çocuklarınız için kullanabilirsiniz.Hoş bir kokusu var. 
Şeftali ve Kayısı kokusu 
çok güzel rahatsız etmiyor.Krem akışkan bir yapıya sahip, cilt üzerinde emilimi de çok başarılı.Banyodan sonra mutlaka çocukların ciltleri nemlendirilmelidir.
Çilek ve Frambuazlı yüksek korumalı zengin içerikli dermatolojik temizleme barı yani sabunu diyim o kadar değişik bir dokudaki. Kadife gibi bir yapısı var. Ürünün ambalajının dışında , içini açınca tekrar şeffaf ambalajı ile karşılaşıyorsunuz. Ürüne ilk temas eden, satın alan kişidir.
Kokusu muhteşem ,çocuğunuza ister banyoda tüm vücuduna sürün isterseniz el yıkaması için kullanın.
Bildiğimiz sabunlardan çok farklı.Organik olduğunu elinize alınca anlıyorsunuz.
Kız çocukları annelerinin rujlarını sürmeye meraklıdır.
TooFruit kız çocuklarını düşünüp bu ürünü tasarlamış.Ahududu,badem ve filmo-protect koruma kompleksi içeren naturel meyve tadında ve renginde besleyici özellikli dudak kremidir.

1 çocuk annesi olarak ,TooFruit ürünlerini gözüm kapalı önerebilirim , Fransa ve Avrupa standartlarında üretilmiş.Hayvanlar üzerinde test yapılmamış.Ekolojik, doğal ve Ecocert Fransa tarafından organik sertifikalı ürünlerdir. Ben size 3 ürününden bahsettim ama geniş ürün gamına sahiptir. Ayrıca yüz temizleme köpüğü , kuru ve normal ciltler için yüz kremleri , duş jelleri , organik deodorant ,  şampuan ve saç taramayı kolaylaştırıcı spreyleri bulunmaktadır. Ürünler hakkında daha detaylı bilgi için web sitelerine mutlaka göz atın derim.

1 yorum: