26 Ağustos 2016 Cuma

Çocuklarınızı Okula Sevdikleri Karekterlerle Gönderin

Çocukluk insanın içinde büyümeyen bir yanıdır. Hayatı algılamaya çizgi filmlerle başladığımızı ancak büyüdüğümüzde algılarız. Bugün atmış yaşındaki bir amcaya da sorsanız çocukken izlediği çizgi film karakterini size anlatırken gözlerinin içi gülecektir. Çünkü o karakterler bizi masumiyetlerimize götürür. Çizgi Filmleri seyrettiğimizi sanırken, aslında içinde yaşarız. O güzel ve büyülü kostümlerin içerisinde kendimizi hayal ederiz. Bugün olmuş şeker kız Candy nin çakmak çakmak yanan gözlerini hiç unutmam. Saçları kıyafetleri beynimin bir köşesine kazınmıştır. Teknoloji ile birlikte çizgi filmler yerini animasyon filmlere bırakmaya başlamış ve yeni yeni bir sürü hayali karakterler meydana gelmeye başlamıştır. Her yıl çizgi film sektörü yeni başrol oyuncuları yaratmaya devam etmektedir. Sanırım dünya düzeni sürdüğü sürece bu böyle olacaktır. Zaman zaman bende kızımla birlikte çocukluğuma dönüp, bu süper karakterlerin dünyasına gidiyor onların süper güçlerine hasıl oluyorum. İnsan onlarla dünyanın bütün dertlerinden sıyrılıp, büyülü dünyalarında biraz da olsa yer alıyorum. 
Çocuklarımızın karakterlerle kendini özdeşleştiği okula giderken, uyurken her daim yanlarında olmalarını istediğini düşünen bir web sitesi hayatımızı güzelleştirmeye devam ediyor www.karakterdukkani.com  da aklınıza gelecek tüm sektörlerde bu karakterleri kullanmışlar. Kıyafetten, beslenmeye, okul gereçlerinden, nevresimlere, kozmetikten, elektroniğe ... dahası bulmakta zorlandığımız parti kıyafetlerine kadar daha bir çok alanda bu sevimli karakterleri hayatımıza katmaya devam etmektedirler. Aynı gün kargo, kapıda ödeme seçeneği ve kolay iade garantisiyle bu site diğer sitelere fark atıyor. Ayrıca karne hediyesi olarak tüm oyuncak ve kostümlerde %20 indirim veriyor. 
Biz ebeveynleri düşündüren bir konuda sağlık açısından kullanılan malzemelerin zararlı olup olmadıkları. Ucuz üretimde bulunan firmalardan kaçınmalıyız.Orijinal lisanlı sertifikalı ürün garantisi vermeleri bu alışveriş sitesini öne çıkarmaktadır.
Okul alışverişimizde Ece Naz için okul çanta setini karakterdukkani.com dan satın alarak ne kadar doğru bir seçim yaptığımı anlatmak istiyorum.Kız çocuğu olupta Elsa yı sevmeyen hatta kıyafetlerine kadar Elsalı Annalı giyinmeyen yoktur :) Bizde Elsa delisiyiz ve herşeyimiz Elsa olsun istiyoruz.Okullar açılmadan okul alışverişi yapmaya başladık. Set halinde uygun fiyata aldım. Tek tek alsam hem pahalıya gelecek hemde kombin yapamayacaktım. Okul setimiz tam takım oldu artık.Siparişim 24 saat dolmadan tarafıma hızlıca ulaştı.Çantamız , beslenme çantamız , kalemliğimiz ve suluğumuz çok kaliteli malzemeden üretilmiş.Çantanın sırt desteği oldukça iyi , beslenme çantamız baya kalın malzemeden yapılmış, ısı geçirmez ve içerisine konan yiyecek kolay kolay bozulmaz.
Biz hayalimizdeki Elsa Okul Çantası na kavuştuk.Bu sene ilkokul 1 e başlayacağımız için çok heyecanlıyız.Haftasonu da okul kıyafetlerimizi almaya gideceğiz.Okulların açılmasına 1 aydan az bir süre kaldı.
Şimdiden okula başlayacak bütün öğrencilere başarı dolu bir yıl dilerim..

Çiçek Sepeti Mobil Uygulaması Yenilendi! (İndirim Kodu)


Sevdiklerini rengârenk çiçekler, manalı hediyeler ve lezzetli yiyecek sepetleri ile gülümsetmek isteyen romantiklerin sık kullanılanlar listesinin başında yer alan Çiçek Sepeti, yeni mobil uygulaması ile online çiçek ve hediye siparişini daha önce hiç olmadığı kadar hızlı, kolay ve avantajlı hale getiriyor!
Nasıl bir resim bin kelimeye bedelse, tek bir çiçeğin de binlerce kelimeye bedel olduğu söylenebilir(Eğer inanmıyorsanız çevrenizde bunu doğrulayacak çok sayıda bayan bulabilirsiniz J) Dolayısıyla yeni iş tebrikleri, aşk ilanları, yıldönümü kutlamaları ve daha fazlası, güzel bir çiçek ile çok daha anlamlı hale gelebilir. Bunun farkında olan Çiçek Sepeti de, yıllardır sunduğu kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet ile sayısını tahmin edemeyeceğimiz kadar insanın mutluluğuna katkı sağlamış olan bir platform. Sitenin yenilenen mobil uygulaması ise, sevdiklerinizi mutlu etmeyi önceden olduğundan da pratik ve avantajlı hale getiriyor!

Artık Çiçek Sepeti’nin iOS ya da Android uygulamalarını kullananlar, şu gibi avantajlara sahip olacaklar:
-İndirim kuponları, kampanyalar ve mobile özel indirim fırsatları
-Adres defterinden sevdiklerinin adreslerini tanımlayarak hızlı sipariş & gönderim yapabilme
-Hatırlatma servisi ile sevdiklerinin özel günlerini her zaman hatırlama
-Hızlı sipariş oluşturabilme
Çiçek Sepeti’nin, uygulamada kullanıcılara daha zengin bir deneyim yapabilmek adına yaptığı son yenilikler ise şunlar:
-Siparişlere sesli, fotoğraflı ya da videolu mesaj ekleyebilme
-Yeni filtre tasarımları

Eğer siz de değer verdiğiniz insanları hoş sürprizler ile mutlu etmek istiyorsanız, bunu yapmanın en hızlı ve avantajlı yolu olan Çiçek Sepeti’nin iOS veya Android uygulamalarını indirerek, fırsatları incelemeye başlayabilirsiniz.
Çiçek Sepeti  iOS App linki:

Çiçek Sepeti Android App linki: