11 Eylül 2012 Salı

Hipp organik mama ile 1 kişiye hediye sepeti veriyoruz..


Sevgili izleyicilerim merhaba , bugün size mama sektörünün öncülerinden  olan hipp organik mamaları tanıtacağım .Ürünleri organik , rahatlıkla ve güvenle çocuklarınıza yedirebilirsiniz.Ben Ecenazın büyüme sürecinde kavanoz maması olan "organik elma püresini " çok yedirdim.1 kişi hipp  ürünlerinden oluşan bir sepet kazanacak.Katkılarından dolayı Emine hanım'a teşekkür ederim.
Tarihçe


Şirketimizin temelleri 1899 yılında atılmış, fabrikasyon üretime ise 1932 yılında George HİPP ile geçilmiştir. Yenilikçi yaklaşımı ve bilime verdiği önemle 1950 yılında ilk kavanoz mamasını üretmiştir. Daha sonra kendi çiftliklerinde, organik tarımın öncüsü kabul edilen Dr. Hans Müller ile organik tarım konusunda ortak çalışma sonucu 1956 yılında organik sebzelerden ilk organik mamalarını piyasaya sunmuşlar ve bu dönemden sonrada organik tarım odaklı çalışmayı sürdürmüşlerdir. HİPP firması şu anda dünyadaki en büyük organik hammadde işleyicisi konumundadır.

Doğum sizinle bebeğiniz arasında olağanüstü ve benzersiz bir ilişkinin başlangıcıdır. Bu, her geçen gün artan ve güçlenen sevgi dolu ve yakın bir ilişkidir. Çocuğunuzla paylaşacağınız yeni ve şaşırtıcı günlük deneyimlerle ve maceralarla dolu bir ilişkidir. Bebeğinizin gelişerek aktif ve sağlıklı bir çocuk olması sizin çok sevgi göstermenize, yoğun bakımınıza ve sağlıklı beslenmeye bağlıdır.

HiPP ailesi olarak, organik tarıma dolayısı ile insan sağlığına verdiğimiz önemle tanınmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Hipp Bio Kalitesi
Hipp'in organik tarıma ve organik ürünlere verdiği önem yarım asır öncesine dayanır.
Elli yıl önce, organik tarım yöntemiyle çalışmaya başlayan Claus Hipp ve organik biyolojik tarımın kurucusu Dr.Hans Müller'in işbirliğiyle ilk organik sebzeler ve tahıllar, HİPP ailesine ait Ehrensberger Çiftliğinde yetiştirildi. Bundan kısa bir süre sonra ise, sözleşmeli çiftçiler doğal tarım yöntemlerinde uygun olarak çalışmaya başladılar. Bugün HİPP, dünyanın en büyük organik olarak üretilen hammadde işleyicisi durumuna gelmiştir.
HİPP için organik tarım, toprağın dikkatli seçilmesiyle başlar. Zaman alan sıkı kontrol prosedürlerinden sonra, sadece en iyi tarım arazisi onaylanır. HİPP'in tarım alanları endüstrinin ve trafiğin olduğu yerlerin uzağında seçilir. Kullanılan tohumlar işlem görmemiş olmalıdır. Toprakta ve tohumda kimyasallarla yapılan çeşitli müdahalelere izin verilmemektedir. Aynı zamanda, bitkilere zarar veren böceklerle de doğal yöntemlerle mücadele edilir. Böcek öldürücülerinin, kimyasal ve sentetik böcek ilaçlarının kullanılması kesinlikle yasaktır. Yabani otlar ise mekanik yöntemlerle, gerekirse elle temizlenir.






Tüm bu çalışmalar sonucunda ürünlerimiz; yüksek kalite standartlarına ulaşmakta ve çevrenin korunmasına yönelik sıkı kurallara bağlı kalmaktadır.
Sürekli ve kapsamlı kontrol işlemleri ile bebeğiniz ve çevre için HİPP mamalarının yüksek güvenliği garanti edilmektedir.



Ürünlerimizden Örnekler








Kampanya Katılım Koşulları ;


Son katılım tarihi ,1 Ekim 2012 Pazartesidir.

Kargo değerli firmamıza aittir.