17 Ocak 2013 Perşembe

hecha pişirmenin en lezzetli yolu


Hecha - Istanbul, Turkey

Pişirmenin en lezzetli yolu!
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir şekilde dağıtıyor. Dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor.
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Evde, ofiste, restoranda ya da otelde... HECHA gerçek damak tadının sunulduğu her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara sesleniyor.  
İşte bu nedenle dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor. 


Aşağıda görmüş olduğunuz ürünü kazanmak istiyorsanız linke tıklayınız
Fotoğraf: Hecha Ottoman serisi kıpkırmızı renk seçenekleriyle sizleri bekliyor. Osmanlı mutfağının özel yemeklerini denemek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir seri. Ottoman serisi hakkında detaylı bilgiye web sitemiz www.hecha.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

ilknurundunyasi.com modagani hediye çekilişi





yarışamaya katılabilmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

KUSURSUZ BACAKLAR İÇİN DORE ÇORAP'IN ÖNERİLERİ‏


VÜCUT TİPİNE GÖRE ÇORAP SEÇİMİ

Kusursuz bacaklar için
nasıl çoraplar tercih etmelisiniz?

Çorap, bir kadının en önemli aksesuarlarından biridir şüphesiz. Farklı tür ve modeldeki pek çok çorap, yepyeni kombin fırsatları sunduğu gibi risk almanıza da neden olur. Çok beğendiğiniz ama vücut tipinize ve bacaklarınızın yapısına uygun olmayan bir çorap sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Doğru çorap seçimi ile size uyan ve bacaklarınızı daha güzel bir görünüme ulaştıracak çoraplara kavuşmak mümkün.

İnce bacaklar için boyuna çizgili modeller…

Bacaklarınızın kalın olduğunu düşünüyorsanız boyuna çizgili çorap modelleri tam size göre. Dore Çorap’ın Beste File Külotlu ve Açelya Külotlu çorapları bu modele örnek gösterilebilir. Fileyi çizgiyle birleştiren bu çoraplar bacaklarınızı hem şık hem de olduğundan ince gösteriyor. Ayrıca bu tarz çoraplar bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlıyor.

Desensiz koyu renk çoraplar da bacakları daha ince gösteren modellerden... Dore Mikro 70 Külotlu Çorap’ın farklı renk seçeneklerinden tarzınıza ve bacak tipinize uygun çorabı bulmanız mümkün.

Bacaklarınızı daha düz göstermek için simetrik desenli çorapları tercih edebilirsiniz. Dore Açelya File Çorap farklı tonlardaki şeritli tasarımıyla simetrik bir algı oluşturuyor.

Toparlayıcı modeller ile bacaklarınızda daha sıkı bir görünüm…

Sıkı bir modelde örülmüş file çoraplar, sarkma yapan ve selülit problemi olan bacakları toparlıyor. Dore Örümcek File Külotlu Çorap bu bacak tipleri için oldukça uygun. Dore Fit 15 Külotlu Çorap da dayanıklı ve vücudu saran yapısı ile bacaklardaki sarkma problemi ile savaşıyor.

Uzun bacaklarda leopar desen ve bileği desenli taytlar öne çıkıyor

Vücudunuza göre bacaklarınız size fazla uzun geliyorsa düz bir ayakkabı ile hayvan desenli çorapları ve bileği desenli taytları tercih edebilirsiniz. Dore Leopar Baskılı Külotlu Çorap ya da Tayt desenleri sayesinde, Dore Dantelli ve Bileği Desenli Mikro 70 Tayt ise bilekte yatay bir hat oluşturması ile bacak ve üst vücut orantısını sağlıyor. Bu tarz ürünleri düz yerine topuklu ayakkabı ve kısa bir elbise ya da tunikle kombinlerseniz bacaklarınızı daha uzun gösterebilirsiniz. 












mosmoda.com.tr ; Modanın Sanal Başkenti !

Sevgili dostlarım merhaba, bu sitede satılan herşey orginal ,son moda ve göz alıcı ..Bakmadan geçmeyin diyeceğim.

MOSMODA dan alışveriş yapmak için tıklayınız..



MosModa, dünyaca ünlü markaların sezon ürünlerini siz modaseverlere sunan bir alışveriş platformudur.

Los Angeles'taki ilk mağazasıyla başlayan moda serüvenine MosModa.com ile Türkiye'de devam eden %100 yerli sermayeli bir kuruluş olan MosModa, 2012 Eylül ayında Ankara'da açtığı ilk konsept mağazasıyla da ürünlerini Türk modaseverlerin beğenisine sundu.

J Brand, True Religion, 7 For All Mankind, Tory Burch, Hermes, Chanel, Louis Vuitton gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra tamamı ile yurtdışına ithalat yapan Türk markaları Stefano ve Ageless, ayrıca Türkiye'nin en yetenekli moda tasarımcılarına ait Hazerico, Raisa Vanessa Sason, Dilek Kaygusuz, Begart, Ahu Ateşel, fashionbypride, My Best Friends, Two Dream Makers gibi markaları aynı çatı altında bulabilirsiniz.

MosModa’ya üye olarak dünyanın en trend markalarına yıl boyunca avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra ‘Markalarımız’ bölümümüzden dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, ‘VIP Müşteri Hizmeti' ile istediğiniz markanın, istediğiniz model ve bedenini MosModa'ya bildirebilir ve size özel bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanmak için İletişim Menüsünden formu doldurarak bize göndermeniz yeterlidir.

Hiçbir ekstra maliyet ve bekleme süresi yaşamadan ulaşabileceğiniz, benzersiz bir alışveriş deneyimini yaşarken aynı zamanda tükenen ürünler için size özel sipariş ayrıcalığından da yararlanacağınız MosModa tam size göre.

MosModa’ya hemen üye olarak tüm seçkin markalara tek bir adresten ulaşmaya ve avantajlı fiyatlarla lüks ve güvenli alışverişin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Victoria's Secret 2013 Koleksiyonu

J Brand Jeans Türkiye Online Satış

True Religion Jeans Türkiye

Raisa Vanessa Sason

Hermes Birkin 35 cm - Siyah

Halter Babydoll - Kırmızı

Houlihan Cargo - Vintage Black

Sosyal  Sorumluluk Anlayışımız



FACEBOOKTAN ULAŞMAK İÇİN