23 Aralık 2016 Cuma

Frozen Elsa Nevresim Takımı

Bu sene bir kızım daha oldu. Bir tahmin edin desem şaşırır kalırsınız. Ece ve vazgeçemediği tutusu Elsa hanım. Hemen hemen kullandığı her şeyde kendisine rastlamak mümkün. Geçen gün çorap aldık, onda bile eli elsa’ya gitti. Allahtan aş ekmek istemiyor Elsa hanım bizden :) Biliyorsunuz odamız Elsa ile dolu. Ama bir eksiğimiz varmış. Kendisi Elsa hanıma sarılıp uyuyacakmış. Bu isteğine de peki dedik. Ben artık Elsa hanımı nerede bulabileceğimi biliyorum. Hiç tereddüt etmeden kalitesine güvendiğim ve bildiğim www.karakterdukkani.com ziyaret ettim.
Ecenin Frozen Elsa Nevresim Takımı nevresim takımı tam da karşımda duruyordu. Bu sefer yanında bir arkadaşı daha vardı. Neyse ben alıştım çoğalmaya hoş geldin Anna deyip nevresim takımımızı incelemeye başladım.Bir çarşaf, bir yastık ve bir nevresimden oluşan bu takımın %100 pamuk olması hoşuma gitti. Marka olarak da Taç markası seçilmişti. Herkesin evinde mutlaka kullandığı bu marka zaten evet dememe yeterli oldu. Ayrıca bu ürünün battaniyesini de gördüm. Allahtan Ece şuan okulda, yoksa onu da alalım diye tutturdu. Artık öbür alışverişimiz de belli oldu.
Daha önceleri de sizlere bu sitenin inceliklerinden bahsetmiştim. Orijinal lisanslı ürünler satması, ürünlerinde çocuk sağlığını ön plana alması ve her an sitede size canlı olarak cevap verebilecek birilerinin olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Aldığınız ürünlerin bedeni uymadığı takdirde kara kara düşünmenize de gerek yok. Kolay iade seçeneği ile hizmet ayağınızda. Biliyorsunuz ki çocuklar masallarla büyür. Bu karakterler onların en yakın çocukluk arkadaşları olurlar. Bunu düşünen bu site de her türlü karakteri evlerimizde, giysilerimizde yaşatma imkanı sunulmuş. Ben siparişimi verdim ve birkaç gün içinde elimde oldu. Yıkayıp , ütüleyip bir güzel Ece hanımın yatağına serdim. Okuldan geldiğinde hiçbir şey söylemedim. Üzerini değiştirmeye odasına gittiğinde Elsa diyip kendisini yatağın üzerine attı. Sevincini görmeliydiniz. Onu mutlu etmeyi seviyorum. Artık rüyalarında bol bol karlar ülkesine gider, arkadaşlarıyla oynar. İyi uykular prenses…