20 Haziran 2012 Çarşamba

DEKORATİF YASTIKLAR.COM DAN 1 KİŞİYE ÇOK ŞIK YASTIK KILIFI HEDİYE




 Merhaba;
 Arkadaşlar yeni kampanyam ile karşınızdayım. Dekoratif yastıklar.com da birbirinden şık ve tarzınıza uygun ürünleri rahatlıkla bulabilirsiniz.


 Evinizn şıklığını Dekoratif yastıklar.com dan aldığınız yastıkla tamamlayın. Ev Tekstilinde geriye dönüş başladı eskilerden feyz alarak modern çizgilerle kırlent modası başladı.

Ucuzluğu ve kaliteyi bir arada bulabileceğiniz bir site dekoratif yastıklar.com Küçük dokunuşlarla evinizin şıklığını şıklık katın ...

Sitemize tıklayarak zevkinize uygun yastıklar bulabilirsiniz.Sitede bulunan bazı kategoriler ;saten kare- diktörtgen yastık kılıfları, yatak odası kare-yuvarlak yastık kılıfları, deri yastık kılıfları, osmanlı serisi yastık kılıfları ve daha fazlası...


Dekoratif Yastıklar

Dekoratif Yastıklar

















Gelelim Hediyemize


1 şanslı İzleyicime dekoratif yastık kılıflarından seçeceği  19.90 lık 2 kılıf  hediye

Bunun için yapmanız gerekenler;


*Siteye üye olmak: https://www.dekoratifyastiklar.com/register.aspx

*Grubumuza katılıp 10 arkadaş önermek arkadaş ekle kısmından.
http://www.facebook.com/groups/dekoratifyastik/members/

Kampanyamız 100 yorumda sona erecektir. Kargo firmamıza aittir...

Markozi.com işbirliği ile 5 kişiye hediyemiz var..



Markozi; kişisel bakım, kozmetik ve sağlık ürünlerine tek bir çatı altında özel indirimlerle ulaşmak isteyen tüketicilerin talepleri sonucu doğdu. 

Vichy, Murad, La Roche Posay, Avene, Chicco ve daha birçok markayı bir araya getiren Markozi, temsilciliğini yaptığı dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlere bir arada ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor. 

İnternette alışveriş hizmeti vermek için gerekli tüm güvenlik gereksinimlerini azami düzeyde sağlayan Markozi, Ücretsiz Kargo ve Jet Gönderi seçenekleriyle de büyük takdir topladı. Siparişleri göndermekte kullanılan kargo ambalajları; siparişi verilen ürünleri sağlıklı, temiz ve deforme olmamış bir şekilde sahibine ulaştırmak için özel olarak tasarlandı. 

Markozi deposunda özelliklerine göre ayrı alanlardaki son derece sağlıklı ortamlarda muhafaza edilen ürünler kesintisiz müşteri memnuniyeti anlayışının bir parçası olarak gelişmiş stok takip programlarıyla sürekli kontrol altında tutulmakta.

Sürekli büyüyen müşteri hizmetleri kadrosu, web sitesi ziyaretçilerine ve müşterilerine kozmetik ve kişisel bakım ile ilgili tüm konular yanında sipariş süreçlerinde de baştan sona danışmanlık ediyor. Markozi'nin müşteri hizmetleri alanındaki uzman personeli, kişisel bakımına özen gösteren kozmetik kullanıcılarına daha fazla yardımcı olabilmek için sürekli ürün ve hizmet içi eğitimlerden geçiriliyor.

Markozi ile keyifli alışverişler!

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ








Satışını yaptığımız ürünlerimizden bazıları;

Sebamed Baby Şampuan 150mlVichy Demaquillant Integral 3 ü 1 Arada Cilt ve Göz Makyaj Temizleyici Süt 200 mlBIODERMA SENSIBIO DS FOAMING JEL (Yüzdeki Pullanmalar için temizleyici)

5 kişiye Dalin baby 50 faktör Sun Cream veriyoruz.


FACEBOOK sayfamızı beğenmek ve paylaşmak
WEB SİTEMİZE üye olmak ve 1 ürün paylaşmak 
TWİTTER da takip etmek

Son katılım 5 Temmuz 2012'dir.

KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR.