23 Temmuz 2014 Çarşamba

CİLDİNİZİ BUZ FERAHLIĞIYLA TEMİZLEYİN


Yalnız cildiniz değil duyularınız da canlansın
Yaz aylarında cilt daha fazla yağ üretir, gözenekler açılır ve bunlar cildin sivilce üretmesine sebep olur. Özellikle yaz aylarında daha fazla özen isteyen cildimizi yağ bazlı ürünlerle temizlemek cildi daha fazla yağlandırır ve gözenekleri tıkar. Bu dönemde ciltte biriken ter, kir ve yağın cilde nefes aldıran ürünlerle, cildi arındırarak temizlenmesi gerekir.

Neutrogena® Deep Clean Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli Duyularınızı harekete geçirerek, derinlemesine temizleme etkisiyle cildi daha temiz daha sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Temizliğin cildin her noktasında hissedilmesine yardımcı olur. Cildi kurutmadan, ter, kir ve makyaj kalıntısının tıkadığı gözeneklere derinlemesine işleyerek cildi temizler.
Serinletici etkisiyle anında ferahlatır ve canlılık kazandırır. Cildi kurutan, sertleştiren ve cilt rengini donuklaştıran ölü hücreleri uzaklaştırır, böylece cilt ışıltılı bir görünüm kazanır. Dermatologlar tarafından test edilen Neutrogena® Deep Clean Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli yağ ve alkol içermez.

Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 17,90 TL