4 Haziran 2012 Pazartesi

kacirmayiz.com işbirliği ile 5 izleyicimize hediye..


Yepyeni firmamız ve yeni kampanyam ile karşınızdayım.Umur beye katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Kaçırmayız.com e-ticaret pazarında hızla yükselen ve fırsat sektörünün Türkiye'deki ilkelerinden olan UFA GRUP BİL. BİLG. SAN.&DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.'nin tescilli markasıdır. Hizmet kalitesi ve güvenliği garanti altındadır.
Önemli eğitimlerini ve e-ticaretteki deneyimlerini kullanarak sektöre hızlı bir giriş yapan Kurucu Üyeleri ve büyüyen ekibiyle birlikte Kaçırmayız.com sektörde ''geleceğin yıldızları'' arasında gösterilmektedir. Yaptığı kampanyalarla görsel ve yazılı basında da ses getiren işlere imza atan Kaçırmayız hakkında tek bir şikayet almadan ilk senesini doldurmuş sektördeki tek e-ticaret firmasıdır. Bu konudaki iddasını sürdürmek isteyen Kaçırmayız.com'un öncelikli hedefi daha iyi hizmet kalitesidir.

KAÇIRMAYIZ.COM 1 YAŞINDA

Siz Değerli Müşterilerimizin desteğiyle hızla büyüyen Kaçırmayız.com 1. Yaşını Kutluyor. Yeni yaşımızda birbirinden güzel ve özel hediyelerle sizleri mutlu etmek istiyoruz ! Çünkü mutluluğunuz mutluluğumuzdur !
Hep Beraber Nice Yıllara !

Firmamızda aradığınız her ürün mevcut


Resim

Resim

Resim
Resim

Vee gelelim hediyemize , 3 izleyicime Dökülmeyen Mama Tası 


2 izleyicime dublör yumurta hediye

Şartlarımız ise;

DiYet Günlüğüm - Başlangıç



Merhabalar, 

Hamileliğimi  12 kg  alarak tamamlamıştım.Doğumdan sonra  aldığım kilomu veerdim diye sevinirken Ecoş u emzirecem diye yemeye başladım.Zaman geçtikçe fark ettim ki taam tamına 20 kg fazlam var.Benim için tehlike çanlarının çaldığının farkındaydım ama beynim bir türlü kabullenmiyordu bu durumu.Bir iki olay yaşayınca , oda kabullendi kilo vermemi. 1-2 haftadır kendimi motive ediyordum ve diyet sürecine hazırlıyordum.Benim için büyük günün START'ı şimdi başladı.Zayıflamak isteyen arkadaşlar varsa eğer, destek olalım verelim kiloları.