26 Ağustos 2016 Cuma

Çiçek Sepeti Mobil Uygulaması Yenilendi! (İndirim Kodu)


Sevdiklerini rengârenk çiçekler, manalı hediyeler ve lezzetli yiyecek sepetleri ile gülümsetmek isteyen romantiklerin sık kullanılanlar listesinin başında yer alan Çiçek Sepeti, yeni mobil uygulaması ile online çiçek ve hediye siparişini daha önce hiç olmadığı kadar hızlı, kolay ve avantajlı hale getiriyor!
Nasıl bir resim bin kelimeye bedelse, tek bir çiçeğin de binlerce kelimeye bedel olduğu söylenebilir(Eğer inanmıyorsanız çevrenizde bunu doğrulayacak çok sayıda bayan bulabilirsiniz J) Dolayısıyla yeni iş tebrikleri, aşk ilanları, yıldönümü kutlamaları ve daha fazlası, güzel bir çiçek ile çok daha anlamlı hale gelebilir. Bunun farkında olan Çiçek Sepeti de, yıllardır sunduğu kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet ile sayısını tahmin edemeyeceğimiz kadar insanın mutluluğuna katkı sağlamış olan bir platform. Sitenin yenilenen mobil uygulaması ise, sevdiklerinizi mutlu etmeyi önceden olduğundan da pratik ve avantajlı hale getiriyor!

Artık Çiçek Sepeti’nin iOS ya da Android uygulamalarını kullananlar, şu gibi avantajlara sahip olacaklar:
-İndirim kuponları, kampanyalar ve mobile özel indirim fırsatları
-Adres defterinden sevdiklerinin adreslerini tanımlayarak hızlı sipariş & gönderim yapabilme
-Hatırlatma servisi ile sevdiklerinin özel günlerini her zaman hatırlama
-Hızlı sipariş oluşturabilme
Çiçek Sepeti’nin, uygulamada kullanıcılara daha zengin bir deneyim yapabilmek adına yaptığı son yenilikler ise şunlar:
-Siparişlere sesli, fotoğraflı ya da videolu mesaj ekleyebilme
-Yeni filtre tasarımları

Eğer siz de değer verdiğiniz insanları hoş sürprizler ile mutlu etmek istiyorsanız, bunu yapmanın en hızlı ve avantajlı yolu olan Çiçek Sepeti’nin iOS veya Android uygulamalarını indirerek, fırsatları incelemeye başlayabilirsiniz.
Çiçek Sepeti  iOS App linki:

Çiçek Sepeti Android App linki:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder