8 Haziran 2015 Pazartesi

Bebeklerde pişik kremi kullanımına dair pratik bilgiler


Bebeklerin genelde popo ve kasık bölgesinde görülen, aşırı sıcaklık, bebeğin uzun süre kirli ve ıslak bezle kalması, cildin hava almaması, mide ve bağırsak sorunlarına bağlı olarak oluşabilen pişiğin en etkili tedavi yöntemlerinden biri şüphesiz pişik kremleri. Pişiği önleyip iyileşmesine yardımcı olan pişik kremleri doğru kullanılmadığında işe yaramayabiliyor. Sizler için pişik kremi kullanımına dair püf noktasını bir araya getirdik.

1. Pişik kremini sürmeden önce bebeğin cildinin temiz ve kuru olduğundan emin olun. Altını her bez değişiminde mutlaka ılık suyla yıkayın ve iyice kurulayın.
2. Pişik kremini uygulamadan önce kuru cildine bebek yağı sürüp bölgeyi nemlendirebilirsiniz.
3. Bebek yağını yedirdikten sonra pişik kremini dairesel hareketlerle bebeğin bez bölgesine sürebilirsiniz.
4. Pişik kremini cildin kıvrımlı bölgelerine iyice nüfuz edecek şekilde, ince bir tabaka halinde sürün.
5. Pişik kremini sürerken cildin bezle temasını önleyin. Pişik kremi sürdükten sonra bebeğin altını bezle bağladığınızda, bez kremi emebileceğinden krem etkisini yitirebilir.
6. Tercihinizi Çinko oksit, A ve D vitamini içeren kremlerden yana kullanın. Çinko oksitli kremler pişiğin daha kısa sürede iyileşmesine yardımcı olur.
7. Gün içinde her bez değişiminde pişik kremi kullanın.
Bu sayede bebeğinizin cildini pişiğe karşı korur ve daha sağlıklı bir cilde kavuşmasını sağlarsınız. Pişik tedavisi için etkili bir ürün arıyorsanız Popolin ve 99’un bebek bakım ürünlerini deneyebilirsiniz. Bebeğinizin hassas cildiyle uyumlu, paraben ve kimyasal madde içermeyen Popolin ve 99 pişik önleyici krem ile onun narin cildini tahrişe karşı koruyabilir, cildine sağlık ve canlılık katabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder