7 Haziran 2015 Pazar

Bebeğinizin Hassas Cildi İçin / Klorane Bebe Ürünleri

 Soğuk ve güneşsiz Ankara sabahından merhaba , Bugün size zeytin gözlü kızımın çok severek kullandığı , bebekler için özel üretilmiş,  hipoalerjenik , alkol , paraben , koruyucu , renklendirici içermeyen Fransız Pierre Fabre Klorane Laboratuvarları tarafından geliştirilmiş  Klorane Bebe ürünlerden bahsedeceğim.Anneler olarak çocuklarımıza kullanacağımız krem , şampuan , body sprey de seçici olmalıyız. Sonuçta hassas ciltlerine temas ediyor bu tarz ürünler. En basitinden şampuan direk saç derisi ile temas ediyor.Onları elimizden geldiğince korumalıyız , kimyasallardan uzak tutmalıyız.Klorane 40 yıllık bir geçmişe sahip ancak ülkemize yeni gelen bir markadır.  Satış noktaları ECZANELERDİR.Linki iletiyorum size en yakın eczaneden ürünleri inceleyebilirsiniz.
https://www.facebook.com/KloraneBebe.tr/app_206541889369118?ref=page_internal

Bizim en çok kullandığımız 3 ürünü,
Vitamin Bazlı Günlük Nemlendirici Krem
200 ml lik tüp şişede , ihtiyaç halinde bebeğin hassas cildini rahatlatıcı , yumuşatıcı ve koruyucu bir nemlendirici. Ece Naz ın banyodan sonra vücuduna sürüyorum. Kendimde ellerime sürüyorum çok güzel yumuşatıyor.Fiyatı 25 TL civarı .. 
Klorane Bebe Vücut ve Saçlar için Köpüklü jel
Ürün 200 mllik şişede saçlar ve vücudunu temizlemek için kullanılıyor.Kalendula parfümü içeriyor  , kalendula bitkisinin cilt üzerinde koruyucu , yatıştırıcı ve cildi yenileyici özelliğe sahip olduğu biliniyor. Fiyatı da 25 ile 30 TL arası değişiyor.
Klorane Bebekler için Ferahlatıcı Sprey 500ml
Aslında bu ürün tazelik hissi veren parfümlü su , hafif parfüm kokusu var .Paraben ve alkol içermiyor.Dermatolojik olarak testlerden geçirilmiş zarar vermeyen , kalendula içeren .Nasıl tarif etsem yasemin kokusu mu desem hoş kokuyor.Bir pamuğa üründen bir kaç fıs yaparak bebeğinizin cildini , saçlarını, gıdısını silebilirsiniz.Biraz büyüyünce de benim yaptığım gibi yapabilirsiniz. Ece Nazın kıyafetlerine sıkıyorum herkes bayılıyor. Hangi deterjanı kullanıyorsunuz diye soruyorlar :))  Fiyatı 25 TL civarı.

Sizler Klorane Bebe ürünlerini duydunuz mu yada kullanıyormusunuz , yorumlarınız benim için değerli.
Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder