6 Haziran 2015 Cumartesi

sacimsahane.com / senscience ürünleri

Haftanın son gününden herkese kooocaman merhaba :) Yaklaşık 20 gündür sacimsahane.com da satılan senscience ürünlerini kullanıyorum.Hani şöyle bir kanı vardır , profesyonel saç bakım ürünleri kuaförlerde satılır diye. Evet Senscience ürünleri SHISEDIO Labratuvarları tarafından profesyonel saç bakım ürünleri olarak formüle edilmiş.Bir çok ünlü kuaförde de satılıyor ve ayrıca kuaförünüz den talep ederek saçlarınıza salonda bakım yaptırabiliyorsunuz. İsterseniz de ürünü sacimsahane.com dan satın alarak evde kendi profesyonel bakımını kendiniz yapabiliyorsunuz.Ürünlerin Türkiye ithalatçısı BAL KOZMETİKTİR. SENSCİENCE ürünleri yalnızca, dünya genelindeki en iyi kuaför salonlarında bulunuyor.Ankarada danışman kuaförler Paris Kuaför ve Red White Kuaför salonları. İstanbulda da birçok elit kuaför profesyonel bakım olarak Senscience ürünlerini tercih ediyor.Şimdi ben neler kullanmışım inceleyelim :)

İlk olarak bahsedeceğim ürün Durulanmayan Bakım Spreyi  Ürün 200 ml lik sprey şişede satılıyor.Sprey formatında ürünlere bayılıyorum , istediğin kadar fıs fıs yap.Ürün ziyan olmuyor.Anne kız saçlarımız hemen dolaşıyor , ben küçükken saçlarım Ece Nazın saçları gibi kıvır kıvırdı çok çabuk dolaşırdı .Şuanda yine aynı hemen dolaşıyor ve saçı açmak işkenceye dönüşüyor.
Durulanmayan Bakım Spreyi saça hem bakım sağlıyor hemde dolaşık saçları açmayı vaad ediyor.Günlük kullanım için uygun.Saç kırıklarına iyi geliyor , saçları parlatıyor , kolay taranıp şekle kolay giren saçlar yapıyor.Ayrıca birde miss gibi kokuyor. Saçlarım muhteşem koksun diyorsanız bu ürünü kaçırmayın baştan aşağı kalite kokuyor..Fiyatı 76 TL
PROformance ENERGY Günlük Enerji Tazeleyici Şampuan
 50 ml benim kullandığım şampuan ürünü saçınızın uzunluğuna göre 5-6 kereye kadar kullabiliyorsunuz.Sitede 300 ml ve 1.000 ml lik boyları da mevcut.
Günlük kullanım için uygun , saçı temizler nemlendirirken vücududa temizleyip nemlendiren bir şampuan.Nemli saça uygulanıyor ve saçta 3 dk kadar bekletilmesi öneriliyor.Şampuanın kokusu çok güzel ve kalıcı . Saç temizlemeside çok başarılı.
Saçlarım İpeksi Yumuşaklıkta olsun diyen , kırık veya sert saçlar , kuru yıpranmış saçlar , aşırı gerilmiş saçlar için tavsiye ediliyor.
Bu üründe 50 ml ama sitede 300 ml ve 1.000 ml lik ambalajları mevcut. Kullanıma göre 5-6 defaya kadar gidiyor.Ürünü az miktarda kullarak kafa derisini temizleyebilirsiniz.Kuru yıpranmış saçlara nem ve canlılık veriyor. Bunun kokusu da muhteşem.Ayrıca ürünün içininde İpek proteini var buda saçtaki kaybolan proteinleri geri kazandırıyor saçı güçlendiriyor.
Biraz önce bahsettiğim Şampuanın tamamlayıcı ürünü yani saç kremi.İlk kullanımından itibaren saça ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.Saçınızda boya varsa rengini koruyor matlaştırmıyor.
Kullanımı çok kolay nemi alınmış saç uçlarına az miktarda sürün ve 3 dk bekletip durulayın.Saçlarınızın kolay tarandığını daha kolay şekle girdiğini göreceksiniz. Uzun kullanım sonucu olarak ta daha canlı , daha parlak , daha esnek , daha nemli saçlarınız olduğunu göreceksiniz.
Aşırı yıpranmış , aşırı derece de kuru , aşırı derecede kimyasal işlem görmüş saçlar için kullanıyor.Saç kılı yuvasına nüfuz eden ve çevresel etkilerden , ısı ile şekillendirmeden veya kimyasal işlemden dolayı kaybedilen doğal proteinleri geri kazandıran özel bir bakım kremidir.Saçın iç yapısını güçlendiriyor ve üst deriyi onarıyor.
Ürün kullanımını isterseniz evde isterseniz kuaförünüze yaptırabilirsiniz.Banyoda son işlem olarak saçınızı havlu ile kurutun ve üründen bir miktar elinize alıp ve saça uygulayın. 15 dakikaya kadar saçınızda ister ısı vererek isterseniz ısısız bekletin ve durulayın. Kullanımı çok basit.200 veya 500 ml lik şişelerde satılıyor.
Inner Restore Yoğun Onarıcı Maske
Az önce bahsettiğim ürün serisinin saç maskesi.Aynı şekilde saçı onarıyor , kırıkları onarıyor saçı güçlendiriyor, saçınızda güzel bukleler olmasını sağlıyor.Ürün 150 ml lik ve 500 ml lik ambalajlarda satılıyor.
Sitede şöyle bir ipucu okudum sizlerle paylaşayım.Kuru donuk ve yorgun dalgalı saçlara enerji vermek ve bukleleri canlandırmak için kullanın.İnce telli ve yıpranmış saçlarda sadece az miktarda kullanın ve saça aşırı bakım uygulamamak adına işlem süresini max. 3 dakikaya indirim yazıyor.
Siteden avantajlı paketlerden sipariş verdiğiniz zaman aşağıda görmüş olduğunuz lip gloss hediye geliyor.Avantaj Paketlerini incelemek isterseniz diye linki yazıyorum

Dudakta yapış yapış bir his bırakmıyor , rengi çok hoş.Çok kaliteli bir ürün.
Evde tam profesyonel bakım arıyorsunuz saçlarınız için mutlaka sacimsahane.com a göz atın.Daha önce Senscience ürünlerini duydunuz mu yada kullandınız mı , yorumlarınız benim için çok değerli.Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder