27 Ekim 2018 Cumartesi

Orvital Organik Ürünler

Herkese merhaba arkadaşlar,
Bugün hem anne hemde tüketici olarak inceleyeceğim ürünler Orvital Markasına ait 3 ürün grubu olacak.
İlk grup ; Bakliyat 
İkinci grup ; Makarna
Üçüncü Grup ; Et Suyu
Öncelikle firma 2009 yılında kurulmuş ve ürünleri Türkiyenin önde gelen süpermarketlerinde (Migros, Macrocenter, Real, Metro , Tansaş, Carrefoursa ) satıştadır.Güvenilir internet sitelerinden de online alışveriş imkanı ile satın alabilirsiniz. (memlekettengelsin, tazedirekt, sanal market,  vs..) 

Besin değeri yüksek olan ürün grubu Orvital’in organik pahalıdır algısını kırma yönündeki somut  adımlarından da bir diğeri. Organik bakliyatta aracıları kaldırarak ürünleri tarladan sofralarımıza taşıyan Orvital gayet makul fiyatları ile sofralarımıza geliyor.
Bakliyat grubundaki bir özellikte yapışkanlı bantların olması.Ürünü kullandıktan sonra tekrar kapatabiliyorsunuz, böylelikte ilk günkü gibi taze kalmasını ayrıca dökülmesini engellemiş oluyorsunuz.Pratik ve işe yarayan bir yöntem.Keşke bütün firmalar böyle duyarlı olsa :)
Günümüzde en çok tüketilen ve çocuklar tarafından da çok sevilen makarnanında organiği olur muymuş demeyin sakın, gerçekten de tadı çok güzel, organik irmikten üretilmiş. Fiyatıda 3.45 TL  civarı.

Tüm Orvital ürünleri, uluslararası sertifikasyon kuruluşu Ecocert IMO Denetim ve Belgelendirme Ltd. Şti. (TR-OT-003) ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmıştır.

Televizyonlarda bas bas bağırıyorlar, kemik suyu kaynatıp için , çocuklarınıza içirin diye ama gelin görün ki benim onu kaynatacak ve ocağın başında geçirecek saatlerim yook !! En az 4-5 saat kaynaması gerekiyor ki faydası olsun. Çalışan anne olarak pratik ürünlere, pratik tariflere, pratik fikirlere her zaman açığım. Ürünü incelediğim zaman, sadece et yada tavuk suyu yok içerisinde , organik ürünlerden oluşan sebze sularıda mevcut. Fiyatı da gayet uygun.Kışın bol bol tavuk suyuna çorba yapıp için.Gribe karşı koruyucu.Gelişim çağındaki çocuklar için ilikli kemik suyu da çok faydalı.
Firmanın diğer ürünlerine ulaşmak için tıklayınız .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder