23 Şubat 2016 Salı

O'juvi Imperiale Parfüm Deneyimi

Güzel bir koku güzel bir dokunuştur aynı zamanda. Karakteriniz hakkında ipuçları verir insana. Bazen toplu yerlerde bulunurken yanımızdan geçen biri kokusunu bırakır. Derinlemesine içimize çekeriz. Kokular insanlara geçmişlerini hatırlatır, anılar canlanır gözümüzde. Her insanın kendine özgü bir kokusu olmalı. Her tende her koku da uyumlu olmayabiliyor. Gözlerimizi kapattığımızda bize koklatılan birçok şeyin ne olduğunu biliriz. Çünkü koku hafızamız vardır. Öyle bir koku olmalı ki üzerimizde , yanından geçtiğimiz kişi bize sorsun ; pardon kullandığınız parfümün adı nedir ?  Kokular aslında birer imzadır insana.
Size bahsedeceğim bu kokuda benim için imza niteliğinde. O'juvi %100 yerli Türk Malı.Parfüm esanslarını Fransa da köklü geçmişi olan esans üreticisinden alıyorlar ve Fransız parfümörler ile O'juviye özel kokular geliştirmişler.Ürünlerin tescili ve marka tescili yapılmış.Şişe tasarımları ve kutu tasarımları özel tasarımcılar tarafından tasarlanmış.Hem koku olarak hemde ambalaj tasarımı olarak çok ünlü parfüm markaları ile yaraşır düzeyde.Benim kullandığım parfüm ise O'juvi Imperiale ,kavun elma gül ve misk kokuları ile egzotik ,baştan çıkarıcı ve meyve tatlılığında bir karışım. Feminen bir koku.Kalıcılığı çok fazla gün boyu devam ediyor , çok hafif bir koku değil.Kendinizi gün boyu çiçek bahçesinde hissedebilirsiniz.Çevrenizdeki insanları Imperiale ile etkileyeceksiniz ;)
Tasarım ve Ambalajı için bile satın alabilirsiniz.100ml lik şişede fiyatıda 69 TL 
Sitede Bayan Parfüm , Erkek Parfüm ,Kolonyalar , Body Mistler bulunmakta. Mutlaka hoşunuza gidecek bir koku bulacaksınız.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder