3 Kasım 2015 Salı

#ümranlasonbaharamerhaba sponsorları-1

Herkese kucak dolusu sevgilerimle diye başlayasım geldi bugün :) Tamda geçtiğimiz ay bugun Konya merkezde çok güzel bir etkinliğe davetliydim. Özenle seçilmiş mekan , davetliler ,ambiyans muhteşemdi.Bir önceki yazımda genel olarak etkinliğimizden burada bahsetmiştim.
Kurabiyem adıma özel , panparti hesabından sizde kendinize sevdiklerinize, doğum günlerinizde özel günlerinizde kaliteli kurabiye ve kişiye özel tasarım istiyorsanız mutlaka göz atmalısınız.

Meryem hanım kırmızı puantiye nin sahibi bizler için kalpli şekerler hazırlamış.Şişeyi saklıyorum , çok cici çanta boyu :) çantamda bazen ilaç taşımam gerekebiliyor o nedenle atmadım.
Kokuludüşler1  Ankarada yer alan bir firma harika kokulu taşlar ve baby shower , doğum günlerinde süslü alternatifler sunuyor. Mutlaka incelemelisiniz.
TakaTuka  harika işler çıkartan bir tasarım firması. Kolyeleri muhteşem güzellikte  zet.com da da ürünleri satışta.Teşekkür ederim baykuşlu kolyem için :)
boom design bizlere öje ve şeker göndermiş .Öjeyi ve şekeri Ece Naz hanım kaptı :)
ozpack çantalarda ömür boyu garanti veren tek firma . kullanışlı tasarımı mükemmel teşekkürler ozpack. 
Narkutu, anne ve anne adaylarına yönelik bir site.Aylık abonede olabilir yada hediyede alabilirsiniz.
 suslupangle kişiye özel defter tasarıyor.kozmetik bloggerina verilecek en güzel hediye bu olsa gerek. teşekkürler :)
Janssen Cosmetics de kırışıklıklar ve yaşlılığa karşı etkili cilt bakım ürünleri ile etkinliğimize destek verdi.Alman menşeili olan firmaya teşekkür ederim.En kısa sürede ürünleri deneyeceğim :)
 Essence renkli kozmetik markası ve bize bu güzellikleri göndermiş.Çok teşekkür ederim, severek kullandığım bir marka.
Fingercrossed.co bizlere yepyeni koleksiyonundan olan gömlek iğnelerinden göndererek destek oldu. Teşekkür ederim kendilerine :)

petunyashop ta çok cici bir para cüzdanı ile sponsor oldu teşekkür ederim. sayfasına mutlaka göz atın :)
Cosmed  akne kontrol jeli ile etkinliimize destek oldu.Teşekkürler :)


 naturacorner miss gibi kokan bir kokulu taş göndermiş.teşekkürler Başak hanım :)
halatcihome ev dekorasyon ve güzel tasarımlarla dolu bir site.. Çok şık mutfak havlusu göndererek destek olmuş teşekkür ederim.
 Mastiha Shop un ürünleri damla sakızı aromalı. Daha öncede ürünlerini denemiş memnun kalmıştım.Etkinliğimizde  bizlere damla sakızlı Türk kahvelerinden ve Mastıqua damla sakızlı ve naneli maden sularından gönderdi.
Duru Bulgur  en sevdiğim ürünleri ile bizlerleydi. 1.75 ve 2.25 arası Duru Duallar Migroslarda satılıyor :)
Mantarlı bizim favorimiz tavsiye edilir..
Amutiya Cosmetique pudra ve likit ruj bir harika çok kaliteli çok teşekkür ederim.Hemen deneyip paylaşacağım yorumlarımı.

Bir anne olarak güvendiğim markalardan birisi Naturelka bizlerleydi.Sebze tozları bir harika katkısız, çorbalarda makarnalarda gözünüz kapalı kullanın derim.

 Aspire Drink Türkiye yaban mersinli sıfır kalorili gazlı bir içecek. Diyette olanlar mutlaka denemeli gratislerde de satışta.
 Sansiro Parfüm bizlere harika kokan K575 parfümleri ve çok güzel kokan body mistleri ile destek oldu.Teşekkürler :)
 İlbay Çini Takı ile takı koleksiyonum genişledi.Birbirinden güzel takılar göndemriş benim şansımada yeşil takı seti geldi.Teşekkür ederim çok beğendim.
Fresh'n Soft yıllardır kullandığım bir marka.Makyaj temizleme mendilleri bir harika.Kulak çubuklarını kullanıyorum ve çok memnunum.Teşekkür ederim desteklerinden ötürü.
 Orkide Hareketi etkinliğimize organica siberica sedefli farlarından gönderirek destek oldu.Tonlaı çok hoş, teşekkür ederim kendilerine.
Kliksa bizlere şirin kupa ve stres topundan gönderdi. 
 Çekilişle tava kazandım çok mutlu oldum teşekkürler Kliksa :)


Sosyal Medya hesaplarımızda İnstagram -Facebook ve Twitterda etkinlikle ilgili daha fazla fotoğraf bulunmaktadır bakmak isterseniz #umranlasonbaharamerhaba hashtagi ile aratabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder