20 Mayıs 2015 Çarşamba

Elidor Doğanın Enerjisi Serisi

5 yıldır Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor , geçtiğimiz aylarda geliştirdiği yeni seri ile doğanın enerjisini saçlarımıza taşımayı hedefliyor.Yeni doğal seri ile Elidor 5 kat daha güçlü ve dirençli saçlara sahip olmak isteyenleri  Ginseng kökü içeren Canlı ve Dirençli Saçlar serisi ve Angelica kökü içeren Güçlü Saç Uçları serisiyle tanışmaya davet ediyor. 
Süpriz kargo kapımı çalınca çok sevindim. İçinden özenle paketlenmiş ,çok hoş bir hasır sepette Doğanın Enerjisi Serisi ürünleri çıktı.

Ginseng Kökü içeren Canlı ve Dirençli Saçlar Turuncu serisi, yıpranmaya karşı 5 kat daha canlı ve dirençli saçlara ulaşmanıza yardımcı oluyor. Saça doğal canlılığını geri kazandıran seri, güçlendirdiği kuru ve zayıf saçlara daha fazla canlılık ve parlaklık katıyor. Saç tellerini sararak koruyucu bir kalkan oluşturan Ginseng köklü yeni formül, saçların yıpranmaya karşı da daha dirençli olmasını sağlıyor.
Doğanın Enerjisi ailesinde yer alan ve Angelica kökü içeren Elidor Güçlü Saç Uçları Yeşil serisi ise kırılmaya karşı daha güçlü saçlara sahip olmak isteyenler için özel olarak geliştirildi. Elidor Güçlü Saç Uçları serisi de Elidor Canlı ve Dirençli Saçlar serisinde olduğu gibi yine saça doğal canlılığını geri kazandırıyor. Ancak farklı olarak bu seri, kuru saç uçlarını 5 kata kadar güçlendiren özelliğe sahip. Zayıf saç uçlarını sararak kırılmaları 80%’e kadar azaltan seri, yazın saçlardaki yıpratıcı etkisine karşı koymak isteyenlere avantaj sağlıyor.
Seriler 3'er üründen oluşuyor. Şampuan , Saç Kremi ve Ekspress Bakım Spreyi. En iyi sonucu almak için aynı anda hepsini kullanmak lazım. Saç Kremi ve Şampuan 600 ml, kutusu baya büyük buda uzun süre gideceğinin kanıtı :)
Sizler kullanıyor musunuz  Doğanın Enerjisi Serilerinden ?
Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder