22 Şubat 2015 Pazar

Avon Mesmerize For Women For Him

Avon  ürünü kullanmayan kaldı mı , Liseye giderken kullanmaya başladım. 2000 lerde ilk kullandığım ürünü de kocaman bir kutuda el - vucüt losyonuydu.Okula giderken ellerime sürerdim.Hey gidi gençlik. Bizim zamanımızda nerede makyaj yapıp okula gitmek , en büyük lüksümüz göz kalemiydi . Avon köklü bir kuruluş bütün dünyada saygın kozmetik markaları arasında ilk sıralarda.Son yıllarda çıkardığı birbirinden özel parfümler ile revaşta. Sürekli yeni ürünler çıkarması , ambalajların al benisi.Her yaştan insana hitap etmesi bugün ki  başarısının nedenleri arasında.
Sevgililer gününe özel bir parfüm serisi çıkarttı , avon katalogunu takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. Ürün yeni çıktığı için şuan kataloğda %50 indirimle satışta.

Şişeler çok otantik ,gizemli, çarpıcı sırf şişesi alınır .Pişman olmazsınız , güzel ve kalıcı kokusu.Bayan parfümü 50 ml Erkek olan 100 ml'lik ambalajda. Bu ay ki katalog fiyatı ise 2 si bir arada sadece 59.95 TL sevgililer günün üzerinden 5 gün geçti. Hala alabilirsiniz bu ay aşk, sevgi ayı :)
Kendinizi ve sevdiğinizi şımartmak hakkınız!!!

Parfüm notaları işte ilgilendiğim nokta burası. Damardan giren bir koku.Etrafındakileri tek bakışla büyüleyen oryantal-odunsu notalara sahip Avon Mesmerize Erkek EDT büyüleyici, yoğun ve gizemli bir etki yaratır. Turunçgil ve zengin odunsu kokularla sarmalanmış, oryantal ve baharatlı, ikonik bir parfüm. Kadını ise Avon Mesmerize Kadın EDT, büyüleyici, yoğun ve gizemli bir etki yaratır. Zarif çiçeklerin ve duyulara hitap eden odunsu notaların karışımından oluşur.
Mesmerize ile tanışmama vesile olan Avon'a teşekkür ederim.Aslan burcuyum. Otantiklik - gizem - çarpıcılık yapımda var. Bunların hepside burcumla örtüşen Mesmerize de var.
 Sizinde görüşlerinizi alayım, benim için değerlisiniz.
Sevgilerimle,
Canan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder