Babam EceNaz için Sivastan getirdi,bende kızarttım.Tarifini sizler için araştırdım
Sivas Köftesi için malzemeler
- 500 gram düve döş eti
- 500 gram düve kol eti
- Pide
- Domates
- Biber
Sivas Köftesi yemek tarifi
Düve eti ve döş etinden elde edilmiş kıyma, sevilen baharatlar ve tuz ile köfte harcı hazırlanır. Bir gece buzdolabında dinlendirilir. Ertesi gün tekrar makinadan çekilip köfte şekli verilir. Teflon tavada az sıvıyağda pişirilir.
Daha sonra domates ve biberler iri doğranarak tavada sotelenir. Köfteler tırnak pide, sotelenmiş domates ve biberle servis yapılır.
Tarif için teşekkürler,http://www.e-oktayusta.com/kofteler/sivas-koftesi-658.html
Tarif için teşekkürler,http://www.e-oktayusta.com/kofteler/sivas-koftesi-658.html
oyy oyy harik a gorunuyor, yapanlarin ellerine saglik
YanıtlaSilHarika gözüküyor,afiyet olsun:))
YanıtlaSilofff süper görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSil