29 Ekim 2020 Perşembe

Nasıl Yüz Bakımı Yapılır?

 New Essentials kullananlar sürekli cilt bakımına dair her şeyi kapsayan bir marka bulmanın avantajlarından bahsediyor. Özellikle C vitamini serum faydaları ile öne çıkan dermokozmetik markası, cildin doğal ve sağlıklı görünümüne kavuşmasını sağlıyor. Doğru bir yüz bakımı, cildinizin ışıl ışıl, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Bu nedenle yüz bakımı yaparken kullandığınız bakım ürünlerinden ürünlerin uygulanma sırasına kadar dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar bulunuyor. Yüz bakımı için seçtiğiniz yüz bakım ürünlerinin, cilt tipinize uygun olması gerekiyor. Örneğin yağlı bir cilt tipine sahipseniz cildin yağ dengesini düzenleyen ürünlere yönelmelisiniz. Tam tersine kuru bir cilde sahipseniz yağ içeriği bakımından zengin bakım ürünlerini tercih etmelisiniz.  


Yüzünüz için tercih edeceğiniz yüz bakım ürünlerinin sağlığa zararlı maddeler içermemesi de göz önünde bulundurmanız gerekenler arasında yer alıyor. Paraben, sülfat gibi zararlı içerik olmadan formüle edilen New Essentials ürünleri ile cildinize güvenle bakım yapabilirsiniz. Ayrıca cilt endişenize uygun yüz bakım ürünlerini kullandığınızdan emin olmalısınız. Örneğin cildinizde yaşlanma belirtilerini görmeye başladıysanız yaşlanma karşıtı, ince çizgi ve kırışıklıkları açan serumlar, krem ve losyonlar, daha genç ve pürüzsüz bir görünüm için en büyük destekçiniz oluyor. Doku düzensizliği, eşit olmayan cilt tonu gibi cilt endişeleriniz varsa özel formülü ile cildinizi aydınlatan C vitamini serum çeşitlerini kullanabilirsiniz. C vitamini serum tavsiye edenler, mimik izlerini de azalttığını belirtiyor.  



Yüz Bakımı için Hangi Ürünler Kullanılmalı?  

İyi bir yüz bakımı için nemlendiriciden maskeye, serumdan gözaltı kremlerine kadar kullanabileceğiniz birçok ürün bulunuyor. Yüz bakımı hangi marka ürünleri ile yapılır sorusunun ise tek bir yanıtı bulunmuyor. New Essentials kullananlar, markanın C vitamin serisi kategorisi altında yer alan ürünlerle ciltlerinin canlandığını ve gözle görülür yaşlanma belirtilerinin azaldığını vurguluyor. New Essentials Vitamin C serum hyaluronic acid içeriği ile normal, yağlı, karma, kuru ve hassas cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Etkili bir antioksidan olan C vitamini serum, cilt parlatıcı işlevi sayesinde ışıl ışıl bir cilde kavuşmanıza olanak tanıyor. 



C Vitamini Serumu Göz Çevresine Sürülür mü?  

Cilt tonunu aydınlatmak, renk dengesizliklerini ortadan kaldırmak, yaşlılık izlerini ve çizgileri azaltmak C vitamini serum faydaları arasında ilk akla gelenler oluyor. 1-3 damla serumu parmak uçlarınızla yüzünüze rahatlıkla uygulayabilir, serumun emilmesinden sonra krem ya da nemlendiricinizi sürebilirsiniz. Peki C vitamini serumu göz çevresine sürülür mü? Göz çevresindeki koyu halkalardan ve göz altı morluklarından şikayetçi iseniz C vitamini serumunu hafifçe masaj yaparak göz çevresine uygulayabilirsiniz. Bunu yaparken serumun göz içi ile temas etmemesine dikkat etmelisiniz.  

New Essentials C vitamini serum 30 ml için markanın dermokozmetik ürünleri online satış sayfasını takip edebilirsiniz: http://newessentials.com.tr/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder