15 Mart 2018 Perşembe

TRANSFORMERS OYUNCAKLARI

Cybertron isimli gezegende yaşayan Autobotlar ve Decepticonlar sürekli bir savaş içindedir. Kötü tarafı temsil eden Decepticonlar dünyayı yok etmek isterken, iyi olan Autobotlar dünyayı korumaya çalışırlar. Transformers’da tüm robotlar arabalara, uçaklara ya da savaş makinelerine dönüşebilir. Autobotlar ile Decepticonları temsil eden Transformers oyuncakları tüm çocukların vazgeçilmezidir. Çocuklarımızın severek oynadığı Transformers karakterlerini yakından tanıyalım.

https://www.oyuncakevreni.com/transformers-oyuncaklari

Optimus Prime: Autobotların onurlu ve cesur lideri adaletten asla taviz vermemektedir. Kocaman bir kılıcı olan Optimus istediğinde kırmızı-mavi renkli bir tıra dönüşebilir.

Bumblebee: Siyah- sarı renkte bir Camaro’ya dönüşen Bumblebee, Autobotların en heyecanlı ve yerinde duramaz karakteridir. Savaşta sesini kaybettiği için iletişimini radyosu racalığıyla gerçekleştirmektedir.


Strongarm: Oldukça cesur bir Autobot olan Strongarm, arkadaşları için kendini feda etmekten çekinmez. Kuralları olan ve bu kurallardan asla taviz vermeyen bu kahraman Decepticonlarla yapılan savaşta Bumblebee’nin yoldaşıdır.

Grimlock: Autobotlar tarafından kurtarılan Grimlock, Decepticonlarla savaşta onlara yardımcı olmaktadır. İri cüssesiyle düşmanı ezen bu robotumuz aslında bir Dinobottur.

Sawback: O bir robot köpek! Decepticonlarla savaşta Autobotların yardımcısı ve sadık dostu. Güçlü bacaklarıyla çok yükseklere sıçrayabilir ve istediği nesneyi yakalayabilir. Kuvvetli ve çevik oluşu sayesinde avını asla kaçırmaz.
Megatron: Decepticonların zalim lideri! Kötülüğü simgeleyen bu robot tüm Autobotlardan daha uzun ve büyüktür. Acımasız karakteriyle birçok Autobotu öldürmüş olup tek amacı dünyayı ele geçirmektir. Megatron istediğinde büyük bir savaş uçağına dönüşebilir

Shockwave: Megatron'un sadık ve güvenilir hizmetkârıdır. En önemli görevi ajanlık yapmaktır. Zekâsıyla Autobotları kandırmaya çalışmaktadır.

Blitzwing: İstediğinde tank ve jete dönüşebilen bu Decepticonun 3 tane yüzü vardır. Savaş alanında anlık olarak şekil değiştirebilir ve tanktan jet olarak düşmanlarını şaşırtabilir. Savaşmaktan zevk alan bu robot aslında Decepticonlar arasında da sevilmemektedir. Karizmatik tavırları da onu Decepticonlardan ayırır.

Starscream: En büyük amacı Megatronu yenerek Decepticonların liderliğini ele geçirmektir. Birçok kez Megatron tarafından öldürülmesine rağmen başındaki Allspark sayesinde yeniden canlanmıştır. Starscream istediğinde kırmızı-beyaz bir savaş uçağına dönüşür ve çok yüksek hızlara çıkabilir.
Autobotlar ile Decepticonların heyecanlı mücadelesi tüm Transformers oyuncaklarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder