14 Ağustos 2017 Pazartesi

Yeni Çağın,Yeni Erkek Moda Giyim Akımı Hemington


Erkek modası hakkında ne biliyorsun derseniz, öncelikle moda yakışanı giymektir gibi klişe bir laf etmeyeceğim. Bazı kıyafetlerin dokusu, rengi, duruşu erkeğin yakışıklılığının önüne geçer. Kalite hemen kendini belli eder. O yüzden bazı markalar sadece seçkin mağazalarda bulunur.Kadınlar için cennet olan moda sektörü erkekler için biraz nazlanıyor. Ne zaman görsel ve yazılı basına yönelsek kim şık, kim rüküş patlaması ile karşı karşıya kalıyoruz. Üstelik bize yansıtılan görüntüler hep bayanların kıyafet seçimleri oluyor. Eşlerimizin bazen giydiği bir kıyafetle ne kadar hoş göründüğünü eminim hepiniz içinizden geçirmişsinizdir. 



Spor tarz kıyafetler bize gençliği çağırıştır. Yaş aldıkça çizgisi ve duruşu olan daha kaliteli kumaşlardan emek harcanarak hazırlanmış kıyafetleri giymeye başlarız. Annem hep “altının kıymetini sarrafı bilir” derdi. İnsanoğlu değer verdiği her şeyi daha özenle kullanır ve saklar. Bütün bunları neden anlatmaya başladın derseniz. Erkek modası konusunda tarz olan bir Türk markası ile tanıştıracağım sizleri. Öyle böyle güzel değil tarz akıyor her yanından.Spor ceketlerden, triko ceketlere, ipek giyimden, polo yaka triko tişörtlere, saf yün kazağa, kırışmayan gömleğe, ipek trikoya , %100 pamuk ürünlere siteden güvenle ulaşabilirsiniz. Tamamen doğal ve en kaliteli iplikler seçilerek üretilmiştir. Hemington, erkek bedenine kusursuz uyum sağlayan 'Normal' ve 'Slim' kalıplarla hazırlanıyor.


Hemington alışverişlerinizde aynı gün teslimat ve ücretsiz kargo avantajı sunuyor.Kredi kartınız ile komisyonsuz 6 taksit alışveriş yapabiliyorsunuz yada tek çekimde %3 indirim kazanabiliyorsunuz.Aldığınız ürünü gönül rahatlığı ile 30 gün içerisinde başka bir ürünle değişim yapabilir yada 14 gün içerisinde iade talep edebilirsiniz. Sitenin bir başka özelliği ise, Moda kapıda hizmeti ile mağaza kapınızda 'acaba bedeni uyar mı ?' endişesine son veriyor. Sipariş ettiğiniz ürünün 3 farklı bedeni, moda danışmanı ile birlikte teslimat adresine, belirttiğiniz saatte geliyor. Size yakışanı konforunuzdan ödün vermeden sahip olabiliyorsunuz. Erkeklere hediye beğenmek artık zor değil, bir tık ile özel günlerde; babalar günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi  hatta erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi seçmek hiç bu kadar kolay olmayacaktır. İstanbul'da veya Bursa'da yaşıyorsanız siteden mağaza adreslerine ulaşabilir ve  direk ürünleri görerek alışveriş imkanıda bulabilirsiniz.Hayatın tam içinde, keyifle giyinmek isteyenlere, Hemington yeter..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder