4 Ekim 2016 Salı

Robocar Poli ve Arkadaşları İle Macera Seni Bekliyor




Robocar Poli, muhteşem arkadaşları ile maceradan maceraya koşuyor. Poli ve arkadaşları, çocuklara eğlence dolu dakikalar yaşatmak için çok ama çok heyecanlı görünüyor. Üstelik oyuncak çeşitleri de oldukça eğlenceli. 
Birbirinden üstün özellikleri olan Poli ve arkadaşlarının en büyük hayali, mükemmel bir kurtarma takımı kurmak! Her zaman ve her yerde cesur tavırları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran PoliRoy, Amber ve Helly aslında gerçek hayatın içerisinde de var olan kurtarıcılardan esinlenilerek gün yüzüne çıkartılmış muhteşem kahramanlar! 
Her biri arkadaş canlısı olan ve herkese sevmeyi ve yardımlaşmayı öğretmeyi kendilerine amaç edinen kahramanlar ile tanışmak da çok keyif verici!  
Poli, aslında bir polis arabası ve başı sıkışan herkesin yardımına koşuyor. Bu muhteşem kahraman, takımın en dikkat çekici üyesi! Diğer kahramanımız ise Amber. O da aslında bir ambulans ve etrafına sağlık dağıtmak için olağan üstü bir çaba sarf ediyor.  
Roy, eğlenceli bir itfaiye arabası ve hem şehirdeki tüm yangınlara müdahale ediyor hem de tüm zorlu görevlerin üstesinden gelmeyi başarıyor. Helly ise tüm yardımlarını havadan yapan eğlenceli bir helikopter. Onun için takımın en havalı üyesi dememiz yanlış olmaz öyle değil mi?  
Poli ve arkadaşlarının tüm maceralarının konu edildiği çizgi filme sen de dâhil olmak istersen Robocar Poli oyuncakları hakkında bilgi alman ve göz atmanda yarar var! Haydi, acele et! Doyasıya eğlence seni bekliyor… 
Kahramanların her biri çılgın bir robot iken birdenbire mükemmel bir robota dönüşebiliyor. Sana da eğlenceyi doyasıya yaşamak kalıyor… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder