25 Aralık 2015 Cuma

Örümcek Ağı ile Yüz Germe


Günümüzde ameliyatsız yüz germe işlemleri aynı zamanda Ultra V Lift adı ile bilinir ve doğal sonuçlara neden olabilmektedir. Düz ya da kılçıklı ameliyat ipleri tercih edilerek yapılan etkili bir germe uygulamasıdır. Sarkan bölgelere yerleştirilen bu ipler sayesinde askıya alınan bölgelerde yüz germe işlemleri rahatlıkla yapılabilir. 
Örümcek Ağı ile Yüz Germe güvenli ve hızlı sonuçlar alınabilecek ve yanak ve çene bölgesindeki sarkıkları giderebilecek yöntemlerin başında gelmektedir. Elastikiyetini kaybetmiş olan bölgelere uygulanarak sorun yaşanılan kısımları eski pozisyonlarına getirmek için yapılır. Cildin alt tabakasına çok az bir şekilde girilen bu uygulama sayesinde uzun süren ameliyatlara göre daha uygun fiyatlarla sonuç alabilmek mümkündür. Örümcek Ağı ile Yüz Germe işlemi sonrasında sonuçlar 2 yıl boyunca etkisini göstermektedir. Aynı zamanda işlem sonrasında hasta günlük hayatına hemen geri dönebilir. Ameliyata ihtiyaç duymadan yapılan örümcek ağı estetiği, son zamanlarda sıkça tavsiye ediliyor. Uzman kişilerce yapılan bu işlemler sadece 30 dakikalık bir süre içinde gerçekleştirilmektedir. Kısa bir iyileşme sürecine sahiptir ve etkili sonuçlar verebilmektedir. Çok yoğun bir şekilde sarkma görülen kişiler için tavsiye edilir. Kadın ve erkeklere rahatlıkla uygulanabilen Örümcek Ağı ile Yüz Germe işlemleri daha çok 35 ile 60 yaş arasındaki kişilere yapılır. Cildin elastikiyeti bu sayede korunur ve daha dinamik ve genç bir görünüme kavuşabilirsiniz. 
Kimler için Uygundur? 
Yaşı ilerlemiş ve derin kırışıklıklara sahip olan kişiler için yapılabilir. Bununla birlikte; 
  • Oldukça ince ce çok hassas bir deriye sahip kişiler için uygulanabilir. 
  • Yüksek derecede elastikiyetini kaybetmiş olan kişiler de sarkmış ciltler için yapılabilir. 
  • İnce bir dış cilde sahip olan kişilere uygulanabilir. 
  • Yerleşmiş kırışıklık ve çizgilerden şikâyetçi olan kişiler için de son derece idealdir. 
Örümcek Ağı ile Ameliyatsız Yüz Germe işlemi uzman ve tecrübeli bir doktora tarafından uygulandığı sürece fazlasıyla güvenlidir. Uygulama sonrasında hastanın hemen günlük hayatına dönebilmesi ve etkisini kısa sürede görebilmesi sebebiyle günümüzde en çok tercih edilen uygulamalardan biri olarak yapılmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder