20 Ağustos 2015 Perşembe

Türkiyenin Hediye Fabrikası


Annenize , babanıza  , sevgilinize , iş arkadaşınıza , meslek sahibi kişilere , çocuklarınıza  , doğum günü olan tanıdıklarınıza ve özel günlerinizde binlerce hediye alternatifi sunan bir site ile tanıştırmak istiyorum sizi  www.hediyefabrikasi.com 
Ben alışveriş yaptım ve sitenin hızlı kargolamasından , orjinal ürün göndermesinden , sıkı sıkı paketlemesinden , hediye paketinden ücret almamasından çok memnun kaldım..


Neden Hediyefabrikası?

Hediyefabrikası, 8 yıllık tecrübesi ile online hediye sitesi olarak hizmet vermektedir. Binlerce hediye seçeneği arasından kolayca istenilen hediyeye ulaşılabilecek bir altyapıdadır. İnternetten hediye göndermek isteyen siz değerli müşterilerimize, müşteri memnuniyetinin önemini bilen bir alışveriş sitesi olarak siparişlerinizi, zamanında ve eksiksiz teslim etmektedir.
Geniş ürün yelpazesi ile hediyelik eşya denilince akla ilk gelen, büyük bir özveri ve titizlikle çalışan hediyefabrikasi.com her zaman müşterilerini tam anlamıyla memnun etmeyi hedeflemektedir. Sıradışı ürünlerin aranan sitesi ve ilginç doğum günü hediyelerinin de öncüsü olan hediyefabrikasi.com'da, sevdiklerinize alabileceğiniz ürünleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Adından yıllardır söz ettiren hediyefabrikasi.com her alışverişte yüzünüzde tatlı bir tebessüm oluşturacak.

Hediyefabrikası ayrıcalıkları

Hediye paketinden ücret talep etmiyoruz. Sepetten sonraki adımda "hediye paketi ve notu" kısmını doldurmanız yeterli.
- Türkiye'nin her yerine çiçek siparişi verebilirsiniz.
- Dilerseniz alacağınız ürün/ürünler için kargo ücreti ödemeyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken "ücretsiz kargo" etiketli hediyelerden bir tane sepetinize eklemek.
- İstanbul'da iseniz "aynı gün kargo" etiketli hediyenizi gün içerisinde kurye ile teslim edebiliriz.
- Artık doğum günü, yıl dönümü gibi özel günleri unutmayacaksınız hatırlatma servisimiz size bu konuda yardımcı olacak.
- Kapıda ödeme ile sipariş verebilirsiniz. (Kişiye özel ürünler hariç)
- Kredi kartına taksit yapabilirsiniz.
- Paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Üstelik siparişinizden bu şekilde kargo ücreti alınmayacaktır.
- Hediye Puan uygulaması ile kazanmış olduğunuz puanları dilediğiniz zaman siparişinizde indirim olarak kullanabilirsiniz. Üstelik bu siparişden sonra da puan kazanacaksınız.Puan nasıl kazanılır?


Sitede binlerce ürün bulunuyor  mutlaka göz atın..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder