18 Kasım 2016 Cuma

Abfen Farma Ürünleri



Abfen Farma  ürünleri sanki tam bizim ailenin sağlık ihtiyaçlarına göre.Ece Naz da,Ümitte sürekli kullanıyor.Abfen Farma 2005 yılında Ankara da kurulmuş , Türk ilaç pazarında sürekli kendini geliştirmiş ,insan sağlığına ve yaşam kalitesine katkısı olan ürünleri bizlerle buluşturmuştur.Firmanın Ürünleri Bebek Sağlığı , KBB Sağlığı , Ağız Sağlığı , Probiyotikler ve Eklem Sağlığı na yöneliktir. Ama benim kızımda kullandığım ürünleri burada anlatacaklarımdan daha fazla :) 
Ben çocuk doktorumuz Abdul Rağıp Akansel sayesinde nazalnem ürünü ile tanıştım.İlk başta merhem formatında olan ürünü kullandık.Ece Nazın burnunda damar hassasiyeti var ve burun içi kuruyunca damar çatlağı meydana geliyor ve hemen kanıyor , öyle böyle kanamıyor peçete dayandıramıyordum. Burun içini nemlendirme adını NAZALNEM kullanıyoruz.
Ürünün kullanımı çok kolay , günde 3 kez her bir burun deliğine 2 damla damlattım. Bu ürün burundaki yaraların iyileşmesini sağlıyor.Mukoza kurumasını engellediği için kanamayıda önlüyor.Merhem formatında olan üründe çok kullanışlı.
Aftoral'ı Ümit kullanıyor çünkü ağzında aft oluşuyor. Ona da doktoru reçete ile yazdı bu ürünü.Ağız içi , damak ,diş eti üzeri, dil de aft var ise sprey formatında olan bu ürün ile max. 2-3 gün içerisinde yara iyileşme sağlıyor.Eşim yerinde duramıyordu sızıdan ağrıdan.İnanın yemek yiyemiyordu ve konuşamıyordu bile. Çok şükür aftoral sprey ve gargarayı kullandı da rahatladı.Günde 3 kez , ağız içerisindeki yaraya sprey başlığını getirerek 3 kez püskürtüyordu. Tabii ki gargarası ile birlikte kullandı.
Çocuklarda kulak temizlemek bir sorun hele hele kulak yıkatmak istemiyorsa bir çocuk.Ece Naz ın kulağında büşon var yani kulak kiri buda kulak ağrısı ve duymada güçlük yaratıyordu. Oksibor kullandığımızdan beri sıkıntılarımız bir nebzede olsa azaldı.
Kulak enfeksiyonunda çocuğun kulak yoluna 3 defa bir kaç damla  (biz 3 damla ) dökün beklete beklete dış kulağa kadar sıvıyı getirin buda 2-3 dakika sürüyor, daha sonra peçete yardımı ile temizleyin. Kullanımı çok basit.
Bu ürünler doktorlar tarafından reçete ile yazılıyor.İçerisinde kullanma talimatı var nedir , nasıl kullanır yan etkileri yazıyor.Devlet reçete ücretini karşılamıyor ama çokta pahalı değiller. Nazalnemi 20 tl ye almıştım eczaneden..
Sizler ABFEN FARMA ürünlerini kullanıyor musunuz ? Yorumlarınız benim için değerli.Sevgiler..

Not: Ürünleri lütfen doktorunuza danışarak ECZANEDEN satın alın ve kullanın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder