7 Ocak 2015 Çarşamba

#2forall İSTANBUL BLOGGER ETKİNLİĞİ


Karla uyandık bugün ,İstanbula yağdı ,Ankaraya kar gelmiyor karı özledik dediniz dediniz sonunda getirttiniz :)) Kışı ve yeni yılı güzel karşıladık.Kışı yaşamayı özlemişiz.Birde en son Mayısta gittiğim İstanbulu özlemişken geçen ay çok sevgili  Sosyal Annem blogunun sahibi Fatma Doğan ve Şans Böceği blogunun sahibi Nihan Kececi'nin #2forallevent etkinliği için İstanbula günü birlik seyehatımız oldu EceNaz ve teyzesi ile.Teyzesi ile  birlikte 4sene yaşadığımız şehire Ece Naz ile ilk yolculuğumuzdu.Kadıköy rıhtımda oturduğumuz evimizi gösterdik,bahariyede gezdik,altıyolu turladık,

iskeleye indik.Vapur ve Martı seslerini dinledik.Güzel zaman geçirdik.
Etkinlik Üsküdar'da  Granny Waffles da gerçekleşti.Üsküdarı pek hatırlamıyorum ama bulmamızda zor olmadı.
Mekanın orta katını etkinliğimiz için özel olarak bloggerlara ayırmışlardı.Masalarımız çok şık dizayn edilmişti.
Uzun yıllardır tanıdığım ama etkinlikleri vasıtasıyla bir araya geldiğimiz sevgili Fatma ve Nihan , çok uğraştığınız çok emek harcadığınız o kadar belliydiki.Güler yüzlü ev sahipliğiniz içinde yazıma başlamadan kocaman teşekkürü hak ediyorsunuz :)

Masalarda katılan bütün bloggerların isimlerinin olduğu bir Amerikan servisleri ,adımıza özel kurabiye-cupcake-çikolata-süsler herşey çok ince düşünülmüştü.
 Balon ve Amerikan servislerini Neşeli Grup yapmış.Çok teşekkürler. Benimle Ankaraya kadar geldi :)

Mutluluk perisi'nin her blog için yaptığı özel kurabiyeler ve cupkekler,ellerinize sağlık..Yediğim en güzel kurabiye diyebilirim.



Hepimizin isimlerinin yazılı olduğu isim kartlarını Doğum Günü Davetiye hazırlamıştı.


Bonito Gifts kokulu taşlar hediye etmişti. Biliyorsunuz ben çok severim bu taşları :) Kafes içindeki kuş da güzel bir fikir.





Etkinlikte bizleri yalnız bırakmayarak lansman yapan firmalarımız vardı.Yüzyüze tanıştığımız için çok mutlu oldum,ilgi alakaları çok güzeldi.Herbirine  ayrı ayrı teşekkürler ederim.
Kidomino yetkilileri bize firmayı nasıl kurdukları ve ürünleri hakkında bilgiler verdiler. Aynı zamanda Giftomino isimli kişiye özel hediyeler ve ürünler üreten bir firmaları daha var. Çocuklarımızın isimlerine özel mutfak önlükleri  tasarlamışlar,çok beğendik çok teşekkürler.



Nutrigen firma yetkilimiz bize ürünler hakkında bilgi verirken.Herkese 2 dolu dolu çanta ürünlerinden hediye ettiler.Çok teşekkürler.

Crush Türkiye'den Cem bey, Ürünlerin sadece meyveden yapıldığını anlattı.Tatma fırsatımızda oldu.Ankaraya mutlaka bekliyoruz Crush ürünlerini.Ananaslı harikaydı :)



Makara Kırk Yama bizlerleydi,yeni çıkarttıkları ürünlerini annlattılar.


Rossman Türkiye'den Tuğba Hanım getirdiği ürünler hakkında bilgi verdi. Rossman ın blogglerla katıldığı ilk etkinlik diye biliyorum,ürünleri kullanmaya başladım Alman Makyaj ürünlerinin kalitesi tartışılmaz.

 BurnFree benim yeni tanıdığım bir marka,iyikide tanıdım.Evde küçük çocugu olanlar mutlaka eczaneden 1 kutu burnfree yanık kremlerinden edinmeli.Elime kızartma yaparken yağ sıçradı,o bölgeye jel şeklinde olan ürünüince tabaka halinde sürdüm.Ne kabarma ne acı bir sıkıntı yaşamadım.

Fruitflowers.com 'dan Mahmut bey bizimle birlikteydi,ürünleri hakkında bilgiler verdi.Bence kız istemeye giderken bile çiçek yerine fruitflowerslardan götürülmeli,hem şık hem ilginç hem yeniliyor :)
Kağıt vs.den Gül hanım bizlere çocuk yetiştirme hakkında bilgiler sundu.Çalışan anne olarak neler yapmalıyız kısa kısa bilgilendirmelerde bulundu.Şiir için ayrıca teşekkürler,çok duygulandım bende.

Totsandmore Serpil hanım bize bebekler için sertifikalı olarak satışa sunulan diş kolyelerinin hikayesini anlattı.Totsandmore nasıl doğdu,hangi ürünleri satar onlardan bahsetti.Firma benim için değerli 3 yıl önce blogum vasıtasıyla çekiliş düzenlemiştik.Ozamanlar Ece Naz bebekti daha organik bodylerinden çok memnun kalmıştım.


 Mutluluk Perisi nasıl güzel pasta yapmış.Ellerine yüreğine emeğine sağlık.Aslında pastayı keserken firma sahibimizde oalcaktı ama işinden dolayı kalamadı.Yediğim en en güzeel pastaydı.

Etkinlik yazım bitmedi tabiii :) Bir sonraki postta görüşürüzz..

Katılan Bloggerlar

Değerli Sponsor Firmalarımız

AFİLLİ KİTAP
AGONİST
ARTEBELLA
ASPİRE
BABYMAPE 
BEBAK 
BLİSS BEBEK HAMAK
BONBONMARKET 
BONİTO GİFTS 
BURNFREE  
BÜBCHEN 
CHOCCIHIC 
COSMED TÜRKİYE
CRUSH TÜRKİYE
DERMADOLİN  
DİMES  
DİVA PIRLANTA  
DOĞUM GÜNÜ DAVETİYE 
DÜŞYERİ MAĞAZA
EPHTENIA 
ESSENCE TÜRKİYE 
FARİNA BELLA  
FRUİTFLOWERS 
GARNİER  
GRANNYS WAFFELS
GÜNLÜK KAHVE  
HARFİNİ SEÇ 
HATAP
HC HAİR CARE  
HEDİYE CANAVARI 
HEDİYELER GÜNÜ 
HÜSNADAN
İKON SABUN
İKRASHOES 
KAGIT VS. 
KARMA KOZMETİK
KİDOMİNO
KOZMOBİO
LE CORAİLISTANBUL
LEDMANYA
LR GÜZELLİK 
MAKARA 40 YAMA
MELEKLER EVİNİZDE
MİNENNETÜRKİYE 
MOBİSU
MULTİGYN TÜRKİYE 
MUTLULUK PERİSİ
NCARE
NEŞELİ GRUP
NOSEFRİDA TÜRKİYE
NUTRİGEN
OTACI 
OYUNCAK ARIYORUM
ÖZDE NUDO  
PAKMAYA 
PLUSCANVAS 
PONPİDU 
PRONAİL 
RAINWALKER
RENKLİ SİPARİŞ
RİTUELDEBEAUTE TÜRKİYE 
ROSSMANN TÜRKİYE
SPLAT TÜRKİYE 
STİLUP
SUTEBEBE 
TABEKIYAMET
TANAÇAN KOZMETİK 
TASYA DESIGN 
TOSTMORE 
TUĞBA KURUYEMİŞ 
UMUR BASIM 
UNELLER 
VERYVERYGOOD 
XLEAR TÜRKİYE 
YAŞAM DÜKKANI 
YMS/KARRA PİRİNÇ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder