5 Kasım 2014 Çarşamba

Ankaralı Blogger Anneler Okula Merhaba Partisinde buluştu

 Blogger Dostum Gülsen Doğan hep anneleri düşünecek etkinlik yapacak değil ya, KREŞ çağındaki bebişlerimizi düşünüp OKULA MERHABA partisi düzenleyeceğinden yaklaşık 1 ay önce bahsetti.Heves güves Ece Naz'A bahsettim.Hergün sormaya başladı parti ne zaman anne,Kerem gelecek mi? Nil gelecek mi ? Başka kimler olacak? Palyoçada olacak mı diye sordu durdu canım  benim.Sağlık sorunlarımdan dolayı katılamadım,Ece Naz üzülmesin diye benim yerime vekaleten ablam katıldı.Etkinlik 19 Ekim pazar günü çocuklar şehri kreş ve parti evinde Ankaralı blogger anneler buluştu. Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere çok keyifli ve renkli bir buluşma olmuş. Sosyal Medyada #simdiokulluolduk hashtag i yankı buldu.
                                                   
Playdoh  çocuklara palyaço sürprizi yapmış.  Sevdiği karakterleri bir bir yüzlerine boyamış.
Erkekler timsah, çita, örümcek adam..Kızlar ise kelebek ve çiçek olmuşlar :)


En sevilen aktivite tabi ki boyama olmuş. 

   
 
 Tupperware   Ankara temsilcileri  marka hakkında kısa bir sunum yapıp ,  küçük şef  ürünlerini çocuklara hediye edip gönülleri fethetmişler :)

        
Tanışmayı çok  istediğim, mekan yetkilisi Şehri Hanım  sürpriz yapıp canlı müzik keyfi yaşatmış.
Gülsen Bizlere ve Çocuklara 
Neler mi Hediye etti;
Monami pastel boya..
Farmasi Kozmetik ve çocuk ürünleri..
Dermadolin markasına vücut bakım ürünleri 
Topicrem  Body krem ve yüz yıkama jeli  
Bioderma Abcderm Cold Cream serisindeki yüz,vücut ve hijyen ürünü; penguen banyo oyuncağı, penguen banyo eldiveni(lif), UV Bileklik..
                                           
Umur Kırtasiye
 Uhu, stabilo ve craft and arts markalarına ait ürünler 
Kliksa.com anneler için ajanda.Çocuklar için oyun hamuru ve boy cetveli..
Zeyland pijama takımı
Partimize destek olan tüm sponsorlara ayrıca masalar için Amerikan Servisi hazırlayan KartoonEvente ve Gülsen Doğan'a çok teşekkür ederim.
Çocuklar Şehri Kreş Parti evinden bahsedecek olursam ; 0-6 yaş arası çocuklara hizmet vermekte olup, hafta içi hafta sonu oyun grupları, etkinlikler doğum günü organizasyonları düzenliyorlar. Ayrıca akşam  davete, eğlenceye, yemeğe gideceğiniz zaman çocuklarınızı güvenle 18.00-01.00 arası  bırakabiliyorsunuz. Ev sıcaklığında akşam yemeğini yeyip  eğlenen çocuklar uykuya yatırıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder