24 Temmuz 2014 Perşembe

Bitkisel,Doğal,Kozmetik Ürünleri Merkezi - www.dogapazari.com.tr

Merhabalar yeni keşfettiğim bitkisel ürünler, doğal kozmetik ürünler satışı yapan dogapazari.com.tr'den bahsetmek istiyorum sizlere.İlgimi çeken site uzantısı com.tr ile  bitiyor buda insanda bir güven sağlıyor, en kısa zamanda siteden alışveriş yapmayı planlıyorum.Bende alışveriş fikri uyandıran ise ,hakkımızda bölümü  oldu.
Sizlerde bir okuyun derim..

Doğa Pazarı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına 14364 üye numarası ile kayıtlı ve satışlarını www.dogapazari.com.tr üzerinden yapan bir şahıs şirketidir.
(Bilgi: Ticari amaçlı kuruluşların  com.tr  uzantılı web sitesine sahip olabilmesi için Ticaret Odası veya Türk Patent Enstitüsü veya Türkiye esnaf ve Sanatkarlar Odasında kaydı olması gerekmektedir)
Bitkisel, doğal ve kozmetik ürünlerle ilgili binlerce ürün her gün tüketicinin seçimine sunulmaktadır. Tahmin edebileceğiniz gibi piyasaya sürülen her ürün söylendiği kadar kaliteli, sağlıklı ve doğal olmayabilir. Tüketici doğru, kaliteli ve fiyatı uygun ürünü fazla zaman harcamadan bulmak ister. Bazı ürün markalarının uluslararası tanınmışlığı yüzünden fiyatları olması gereken düzeyden oldukça yüksektir. Tüketicilerin büyük bölümü kaliteyle tanınmışlığı bağdaştırdığı için çok tanınan markaya aşırı yüksek ücretler öder. Halbuki kaliteli bir bitkisel destek veya kozmetik ürün uygun fiyatlara alınabilir. Doğapazarı.com.tr sizin için kalite/fiyat dengesi yüksek ürünleri, araştırarak, üretici ve kullanıcılarla bire bir konuşup teyit alarak beğeninize sunuyor.
Sitemizde binlerce marka göremeyeceksiniz, size kafa karışıklığı yaşatmayacağız. Size sunduğumuz ürünler güvenle alabileceğiniz, Türkiye'nin en saygın ve kaliteli şirketlerinin üretimidir. Bu şirketlerin tüm ürünleri kalite standartlarına uygun, Gıda, Tarım ve Hayvancılık veya Sağlık Bakanlığından üretim izinli ve analizlidir. Bu şirketleri Ana sayfamızda "Markalar" başlığı altında bulabilirsiniz. Ayrıca sizin için derlediğimiz videoları da (ana sayfa alt kısmında) izlemenizi öneririz.
Sitemizde sunulan hiçbir ürün üreticisinden "Mucize sonuçlar" duyamazsınız. Piyasada bulunan şu hapı al şöyle mucizevi sonuçlar olacak, şu kremi kullan şöyle mucizevi etki gösterecek diyen üreticilerin ürünleri sitemizde bulunmaz.
Doğapazarı.com.tr olarak nihai tüketiciye tavsiyemiz kendiniz için gerekli gıda takviyesini ilgili hekimle görüşerek tespit etmenizdir. Bu nedenle sitemizdeki hiçbir gıda takviyesinin hangi hastalığa iyi geldiği hakkında bir ibare göremeyeceksiniz. Her insanın yapısı farklıdır, sağlığınızı riske atmayın, hekim tavsiyesi her zaman güvenli yoldur. Kozmetikte de de doğal ürünlere önem ve öncelik verdiğimizi önemle vurgulamak isteriz.
Sitemizde gördüğünüz ürünlerin hepsi stoklarımızda mevcuttur, bu nedenle satın alacağınız ürün (saat 15:00 a kadar olan siparişler) aynı gün kargoya verilecektir. Aynı gün yoğun satış olup tükenmiş bir ürün varsa tarafınıza mutlaka haber verilecektir.
Sağlıklı ve güzel günler sizinle olsun
Dogapazari.com.tr

Sitede satılan bazı ürünlerin  görsellerini ekliyorum


ROSENSE GÜL SUYUROSENSE BABY GÜNEŞ LOSYONU (SPF 50)ROSENSE
ROSENSE ARGAN OIL HAIR TREATMENTBİO VİTALS
DAMLICA L.SENA SULTAN ROSENSE AKSU VİTAL
NATURADE AKSU VİTAL NATURADE AKSU VİTAL


Daha önce hiç alışveriş yaptınız mı dogapazari.com.tr den ,yorumlarsanız çok sevinirim.
Sevgilerimle,
Canan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder