30 Nisan 2014 Çarşamba

yerlitohum.com sponsorluğunda 2 kişiye hediyemiz var..


Bahar gelmişken sizi öyle güzel bir firma ile tanıştıracağım ki , biz geçen sene de yerlitohum.com ile çekilişler düzenledik ve 2 kişiye hediye verdik. Benim bahçemdeki mısırlar , ay çiçekleri,fasulyeler , biberler , domatesler, salatalıklar hep tohumdan yetişti.Sitede satılan ürünler organik tohum GDO suz hepsi. Ben bahçem için bu yılda sipariş verdim.Sizde bahçenizde balkonuzda evinizde renk renk çiçekler veya sağlıklı besleneyim, evde kendi domatesimi yetiştireyim diyorsanız http://www.yerlitohum.com/ tam size göre.Site sahibi siparişlerinize özel extra hediye tohumlarda ekliyor :)

Katkılarından dolayı site sahibimiz Engin Yüksel beye çok teşekkür ederim.


YerliTohum





Anadolu'da yıllarca ekilen soyu muhafaza edilmiş GDO'suz. Yerli cins, doğal İlk günkü orjinalliğinde özlediğimiz tad ve kokuda lezzetli sebze ve meyve tohum ve fideleri satışa sunuyorum.
 Biliyorsunuz manavdan,marketten,pazardan aldığımız sebze ve meyvelerden bir tat alamaz olduk. Örneğin aldığımız domatesi yerken domates mi yiyoruz, salatalık mı yiyoruz belli değil, ne tad var ne koku. Hepsi tornadan çıkmış gibi, kesiyoruz içi ya kof ya su dolu çıkmaktadır. Süt mısır diye hayvan yemi mısırları insanlara yedirmekteler. Çocuklarımız bağzı sebzelerin orjinal tatlarını dahi bilmemektedir.
 Aldığınız tohumların yetişmesinde de hiç bir kimyasal gübre ve ilaç kullanılmamıştır. Tohumlar ilaçlı ve boyalı olmayıp tamamen doğal haldedir. Kendi ürettiğim sebzelerin ihtiyaç fazlasının tohumlarıdır. Not: Tohumlar kesinlikle ithal ve hibrit değildir.
 Anadolunun çeşitli yörelerine ait araştırma sonucu toplanmış yerli cins sebze meyve tohumlarıdır. Yetiştireceğiniz sebzelerin tohumlarını alarak seneye kendiniz yetiştirebilirsiniz.


  

  

  

 

  

  

  

  

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder