1 Mayıs 2014 Perşembe

Next Level 1. Blogger Buluşması gerçekleşti





Geçtiğimiz hafta Perşembe günü , Ankara Next Level AVM  1. Blogger buluşmasına davetliydim.İstanbul ve Ankaralı Blog yazarları bir araya geldik. Sohbetler edildi , tanıştık kaynaştık. Takip ettiğim ünlü blog yazarları ile karşılaşmak beni çok mutlu etti özellikle  annekaz ve deniz saatcioglu ile tanıştığım için çok mutlu oldum. 

                                            

Buluşma için hazırdım gidebilirim mekana :)



Next Level Güzel Müdiresi Şafak hanım bizlerle sohbet ederken;

Pazarlama Uzmanı Başak hanımı unutmak olmaz tabiikide :)


Medya yönetmenimiz Sevgili Aygül hanım ,  

(bayanvertigodan aldım fotografı :) )

İkramlarımız; Midpoint Cafeden










Yemeklerimizi yedik hadi  gezelim,

Jo malone turumuz






Aydınlatıcı bilgilerden sonra , hepimize firmamızın hediyeleri oldu. Ben poz verdim bile  :)


Toplu fotografımız

Organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

Next Level Hakkında bilgiler..

Ankara’nın yeni buluşma noktası Next Level Alışveriş Merkezi dünyanın seçkin markalarını Ankara’ya taşıdı. Pasifik İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanım projesi Next Level’da bulunan alışveriş merkezi açık hava konseptli Podyum Katı, yaklaşık 3 bin metrekarelik sinema binası, kitapevi ve tabanı şeffaf süs havuzlarıyla Ankara’yı farklı bir alışveriş konsepti ile tanıştırdı.
Ankara’nın en hızlı gelişen aksları Eskişehir ve Konya Yolları’nın kesişim noktasında yer alan Next Level AVM, lokasyonu, mimari özellikleri, mağaza karması, sosyal yaşam alanları, hizmet kalitesi, teknolojik alt yapısı ve özel etkinlikleriyle dikkat çekiyor. AVM MFI Partners tarafından yönetilen Next Level AVM’de, Ankaralıların alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek, ulaşılabilir lüks konseptiyle bir araya getirilen ve aralarında Alberto Guardiani, Armani Jeans, Arzu Kaprol, Bilstore, Bobbi Brown, Burberry, Cinemaximum, Deriden, Diesel, Furla, GAP, GANT, Godiva, G-Star, Harvey Nichols, Hugo Boss, Jo Malone, Koton, Lacoste, Marina Rinaldi, Macro Center, Mavi, Media Markt, Midpoint, Mudo, Nars, New Balance, Network, Nine West, Sarar, Superkids, Superstep, Starbucks, Swarovski, Paris Kuaför, Ramsey, Tommy Hilfiger, Que, Vepa62, Yargıcı ve Vetrina gibi toplam 145 markaya ev sahipliği de yapıyor. Next Level AVM’de Ankara’da ilk kez mağaza açan Liu Jo, Furla, BCBGMaxAzria, Berenice, Victoria’s Secret, Jo Malone, Weekend by Max Mara gibi 20 yeni marka da yer alıyor.
Ziyaretçilerin bireysel konforu ve alışveriş keyfini tasarımıyla bütünleştiren tek alışveriş ve yaşam merkezi olan Next Level AVM, açık alan konsepti, farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranları, tabanı şeffaf süs havuzlarıyla gün ışığının ışık kırılmalarını AVM’ye ulaştıran yapısı ile fark yaratıyor. Next Level AVM içinde bulunan oturma alanları, okuma köşeleri, sürekli temiz hava sağlayan klima sistemi, bebek bakım odası ve aile tuvaletleri ile ziyaretçilerinin vazgeçilmez yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

5 yorum:

  1. hhe heee fotoğraf çekiyorum sürekli :)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel bir toplanti olmus. Istanbul'dakilere de bekleriz ;)
    www.seleninevcilikhayati.com

    YanıtlaSil
  3. Selen hanım tekliflere açığım , etkinlik olursa seve seve katılırım :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir gündü..inşallah tekrar biraraya geliriz :)

    YanıtlaSil
  5. woow çok hoş bir gün olmuş çok beğendim sevgiler

    YanıtlaSil