20 Temmuz 2013 Cumartesi

Kirpiklerinizi boyamayı bırakın ... Tüp Rimel kullanın.


Merhabalar , kozmart kozmetik ile çalışma fırsatı bulduk ve firmamız banada blinc tüp rimel hediye etti. Çok şık bir kutusu var , üzerini okudum daha bir sevindirik oldum "made in japan"  yazıyordu. Hemen fotoğrafladım sizler için. İşyerindeyim kullanma imkanı bulamadım ama evde kesin deneyeceğim :)

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Kirpiklerinizi boyamayı bırakın ... Tüp Rimel kullanın.
Tüp rimel, geleneksel, boya rimellerden farklı olarak, kirpiklerin etrafına suya-dayanıklı tüpler oluşturan teknolojik bir yeniliktir. Uygulandıktan sonra, minik tüpler kirpikleri kaplar ve ağlasanız veya gözlerinizi ovuştursanız dahi akmaz, bulaşmaz, topaklanmaz veya pul pul dökülmez.
Blinc rimel kirpiklerinize hem hacim hem de uzunluk ekleyerek gün boyu süren ışıltılı doğal bir görünüm verir. Sadece siz çıkartmaya hazır olduğunuzda, tüpler sert makyaj temizleyiciler kullanmadan kolayca kayarak çıkar ve geride hiçbir boya veya kalıntı bırakmaz.
Blinc rimelin tahriş etmediği  klinik olarak test edilmiştir ve hassas gözler,  lens kullananlar ve görünüşü, duruşu ve çıkartma kolaylığıyla rakipsiz bir rimel arayışı içinde olan aktif kişiler için idealdir.

Çıkartılması:
Bol su ve hafif dokunuşla kolayca çıkar. Kirpikleriniz suya doyduğunda minik tüpler kendini bırakır ve hafif bir dokunuşla kayıp çıkarlar. Avcunuzda tüpleri görebilirsiniz. Tek başına su veya ovma yeterli değildir. Bol su ve hafif baskı gerekir, (örn. duş).

Renkler: Siyah, koyu kahve, orta kahve, koyu mavi, koyu mor, koyu yeşil





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder