26 Temmuz 2013 Cuma

İç Giyim Trendleri


                                                              İç giyim, iç çamaşır, bayan iç giyim, erkek iç giyim giycem.com'da
İç giyim de en az kıyafet seçiminiz kadar önemlidir. Gün içerisinde kendinizi iyi hissetmek için iç giyiminize özen göstermelisiniz. Eğer rahatsızlık veren bir sütyeniniz varsa gün boyunca dikkatiniz hep dağılacaktır. Sütyenlerin fazla sıkı olması veya telinin batması gibi sebepler nedeniyle iş yerinizde huzurunuz kaçmasın.  Anıl İç Giyim ile son derece kaliteli ve sağlık açısından hiçbir zararı olmayan ürünleri tercih edebilirsiniz. Anıl İç Giyim markalar arasında son derece önemli bir yere sahiptir. Edindiği bu sağlam yeri ürünlerinin kalitesine borçludur.

Kadınlar iç giyimlerine özen göstermediklerinde kendilerini mutsuz hissederler. Bu mutsuzluktan kurtulmak için kendinize zaman ayırın ve iç giyim alışverişine çıkın. İç giyim alışverişinizi yaparken aldığınız ürünün üretildiği ülke ve yapıldığı materyale dikkat etmelisiniz. Polyester olan ürünler koku yapacağı gibi sağlık açısından da uygun değildir. Tercihlerinizi pamukludan yana kullanmalısınız. Pamuklu ürünler hem terletmez hem de koku yapmaz.

Sütyen ve külot alırken bu ikiliden hoş bir takım yapabilirsiniz. Kırmızı bir sütyeni kırmızı bir külotla kombin yaparak iç giyim tercihinizle de fark yaratabilirsiniz. Siyah çamaşırlardan hoşlananlar da kombinlerini buna göre yapabilirler. İç giyim tarzınızla fark yaratmak için moda dergilerini de takip edebilirsiniz. Modayı yakından takip ederek yeni sezonda hangi renk ve modellerin moda olduğunu öğrenebilirsiniz. Siyahın, kırmızının ve beyazın modasının hiçbir zaman geçmeyeceğini de aklınızda tutmanızda fayda var. Değişik renkleri tercih etmek istiyorsanız  mavinin tonlarını deneyebilirsiniz.

İç giyim dendiğinde ilk aklımıza gelen sütyen ve külot oluyor. Oysa sabahlık, jartiyer, babydoll, atlet, korse, kombinezon, pijama gibi ürünler de iç giyim kategorisinde yer alır. Güzel bir sabahlıkla güne güzel başlamanız mümkün. Saten kumaşın akıcılığı ve rahatlığıyla henüz tanışmadıysanız hoş bir sabahlık alarak bu konforu yaşamaya hemen başlayabilirsiniz.


Kendinizi iyi hissederek güne başladığınızda bütün gününüz bu doğrultuda geçecektir. İş ve ev arası koşuşturmalarınızda kendinize zaman yaratmaya gayet gösterin. Zihninizi dinlendirmeniz gerektiğini hissettiğinizde güzel bir kahve yapın ve anın tadını çıkarın.


Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı 2937 Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı 2922 Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı 2965Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı 2945             Suwen Marvel Pantalon  ST3040624  Gallipoli Straplez Push-up Büstiyer 3'lü Takım 0222Mod Collection Bay Patlı Pijama Takımı 027isik-cocuk-takim-3022

1 yorum:

  1. güzel bir yazı çok faydalı bilgiler içeriyor buradan teşekkür ederim

    YanıtlaSil