16 Nisan 2013 Salı

Zeytinyağlı Yeşil Fasulye


MALZEMELER
1 KG YEŞİL FASULYE
750 GR RENDELENMİŞ DOMATES
2 ADET SOĞAN
1 SU BARDAĞI SU
1 YEMEK KAŞIĞI  D.SALÇA
TUZ
PULBİBER
KARABİBER

HAZIRLANIŞI


Yazdan dondurucuya attığım Yeşil Fasulyelerimin sonuncusunu da dün akşam pişirdim. Orta boy kuru soğanları minik minik küpler halinde doğrayıp , düdüklü tencereye koyduğum  tadı kokusu süper olan Zümrüt Damlası z.yağını soğanları biraz rengi değiştikten sonra fasulyeleri ve yine yazdan  rendelediğim  dondurduğum ayaş domateslerimi ekledim. Geri kalan baharatları salçayı ve suyunu ekleyip 15 dk düdüklüde pişirdim. Sonuç muuhteşem ta ta taaaammm  :)   Afiyet olsuun ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder