11 Mayıs 2013 Cumartesi

ARYILDIZ İLE ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ


Sevgili izleyicilerim merhaba, bugün size köklü bir marka olan ar-yıldızı tanıtacağım.Ar-Yıldız markasını annemden biliyorum,Çaydanlıklarımız , Tepsilerimiz , Kaşıklarımız Çatallarımız ArYıldızdı. Ben de http://www.aryildizcourt.com dan düdüklü tencere , gourment  tencere seti  satın aldım kullanıyorum çok memnunum tek kelime ile çok  kaliteli ürünler.



1948 yılında kurulan Ar-yıldız, bugün uluslararası sektör gelişmelerini ve trendlerini yakından takip eden, zarif tasarımlarıyla adından söz ettiren lider mutfak eşya üreticilerden biri haline gelmiştir. Başta çelik ürünler olmak üzere tüm aksesuarları, gerek yurt içinde gerekse yurt dışı pazarında ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

37.000 m2'si kapalı alan olmak üzere toplam 72.000 m2'lik üretim alanına sahip Ar-Yıldız, kalite ve tasarım odaklı çizgisini koruyan marka anlayışıyla, kurulduğu günden bu yana ürün ve hizmet çizgisindeki mükemmeliyetçilik anlayışından ödün vermemektedir. Tüm tasarımlarını kendi ekibiyle yaratırken, üretimini de kendi tesislerinde gerçekleştirmekte ve her sezon sektör trendlerini belirleyen koleksiyonlar hazırlamaktadır. 24 kişilik profesyonel bir ekibe sahip Ar-Ge departmanına yaptığı yatırımlarla da her dönem ölçülebilir değerlerle büyümesini sürdürmektedir.

Stoklu üretim sistemine göre çalışan Ar-Yıldız, ürünlerinin arz talep durumlarını göz önünde tutmakta, üretimini, marka dostlarının en çok tercih ettikleri ürünleri her zaman bulabilecekleri şekilde yönetmektedir. Başta çatal, bıçak, kaşık, tencere, çaydanlık ve sofra aksesuarları olmak üzere6.000'i aşkın ürün çeşidi ile Türkiye'nin hemen hemen tüm şehirlerindeki seçkin mağazalara dağıtım yapmakta; her satış noktasında yüksek kaliteyi çağrıştırmakta; Ülkemizin bütün bölgelerinde bulunan bayi ağıyla gücünü sektörüne kanıtlamaktadır.

"Müşteri" ve "verimlilik" odaklı bir yönetim anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Ar-Yıldız, bugüne kadar personel eğitimine verdiği önem ve 'dost canlısı' marka kimliğiyle hedef kitle profilinin zevk ve kalite anlayışına seslenerek güven kazanmıştır. Ve bu güveni 2010 ve 2011 yıllarında üst üste aldığı "Tüketici Kalite Ödülü " ile taçlandırmıştır.

Üretmeyi ve üretimde liderliği başarının temel kaynağı olarak gören Ar-Yıldız, "kalite ve güven"ikilisinden hiçbir zaman ödün vermeden çalışmakta; üretim kalitesinin ve kullandığı teknoloji gücünün dünya standartlarına uygunluğunu "2011 European Union Quality Awards" ile tescillenmesinin gururunu yaşamaktadır.

Sıradışı tasarımları ve hizmet anlayışıyla yıllardır fark yaratan Ar-Yıldız; marka dostlarıyla birlikte oluşturduğu dostluk çemberini her geçen gün daha da genişletmektedir.

Bugünden yarını planlayan geniş vizyonunu sofralara keyifle 

taşırken, gerçek bir "mutfak kültürü"yaratmaktadır.






Diğer Ürünlerimiz için 




ArYıldız Sizlere Hediyesine Gelince


Kampanya şartlarını yerine getiren ve çekilişte 1.olan kişiye 2.4 lt İris Tencere hediyemiz olacaktır.




KAMPANYA KATILIM ŞARTLARIMIZ 


** Çocuğunuzu dünyaya getirdiğinizde başınıza gelen ve dünyanın sonu bu olsa gerek 

dediğiniz ,çaresiz hissettiğiniz ilk olay neydi ?


**Aryıldız Court Online Satış sitesine üye olunuz.


**Facebook sayfasını beğenin 

**Twitterdan takibe alın 


Son olarak kampanyamızı duyurun ve gerekli linklerle beraber kampanyamızın altına yorum yapınız.

KAMPANYAMIZ 10 MAYIS 2013 TE  SONA ERECEKTİR.
KARGO ÜCRETİ FİRMAMIZA AİTTİR.
HEPİNİZE BOL ŞANS..

23 yorum:

  1. Merhaba bloğunu izliyorum.
    Siteye üyeyim.
    Facebook sayfasını beğendim.
    Twitter'da takibe aldım.
    Çekilişi duyurdum.
    https://www.facebook.com/senay.gazoz.5/posts/255226644623990
    https://twitter.com/senaygaz/status/329636085128892417
    senaygazoz@gmail.com
    Şenay Gazoz
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. kızımı dünyaya çok zor şartlar altında getirdim,öncesinde 4 tane düşük yaptım ve tedavim sonucunda genetik bir rahatsızlığım ortaya çıktı kanınmda pıhtılaşma. ve doktorlar hamilelik boyunca kan sulandırcı iğneler kullanmamı söylediler ve ben hamileliğim boyunca 720 adet sulandırıcı iğne kullandım ama iğneler yanıt verdi kızımın ilk kalp atışını duyduğum zamanı asla unutamam,erken doğum yapmak zorunda kaldım,kızım çok küçük doğdu elime almaya emzirmeye korkuyordum,geceleri kalkıp yaşıyormu acaba diye bakıyordum ama çok şükür şuan kızım 5 yaşında ve sapsarı saçları,masmavi gözleriyle benim dünyamın ışığı oldu,,,,,
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    tüm şartlarım tamamdır siteye üyeyim
    facebook ve twitterda ebrukocogul1 takipteyim
    cengizkocogul@mynet.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bloğunu izliyorum.
    Siteye üyeyim.
    Facebook sayfasını beğendim.
    Twitter'da takibe aldım.
    Çekilişi duyurdum.https://www.facebook.com/feride.ismailoglu/posts/10151608587231520 https://twitter.com/kumral28/status/330377852975472640 feride28@gmail.com feride ismailoğlu

    YanıtlaSil
  4. şartlar tamam
    çekilişe katılmak istiyorum
    izleyicinim gfc: ozlem_el
    ozlemelmacigil@hotmail.com
    https://www.facebook.com/ozlemelmcgl/posts/453135881441904
    http://twitter.com/#!/ozlem_el
    siteye üyeyim
    En çaresiz olay çocuğun hastalanması

    YanıtlaSil
  5. selam
    izleyicinim istanbul ahu
    face sayfasını beğendim
    twitterda takibe aldım
    siteye verdiğim mail ile üye oldum
    kampanyayı hem facede hem twitterda duyurdum
    https://www.facebook.com/ayseahu.koc/posts/181009588720403
    https://twitter.com/ayseahukoc
    https://www.facebook.com/ayseahu.koc
    Ayşe Ahu Koç
    ayseahukoc@hotmail.com

    İlk çaresiz anım; onu kucağıma verdiklerinde 21 yaşındaydım ve alt değiştirmeyi bilmiyordum. İlk bez değiştirme anım tam bir felaketti. Şimdi hatırladıkça gülüyorum. :)

    YanıtlaSil
  6. Selam
    izleyicinizim
    Şartları tamamladım.
    tulayselcuk66@gmail.com
    https://www.facebook.com/tulay.selcuk.33?ref=tn_tnmn beğendim paylaştım
    https://twitter.com/#!/SELCUKAYA tweetledim ve takip ediyorum

    Hamileliğim çok zor geçti bebeğime ilk 4 ay içinde üçlü test yaptılar test sonucu olumsuz geldi bebek rahatsız doğacak dediler dünyam yıkıldı ne yapacağımı şaşırdım depresyona girdim gecem gündüzüme karıştı ailem ve çevrem aldır diyordu ben ne olursa olsun doğurmaya karar verdim Bebeğimin sağlıklı olacağına inanıyordum bir his bana bunu söylüyordu Annelik böyle bir şey herhalde beklemeye karar verdim sonra ne olursa olsun bu bebeği istiyordum Allah a güveniyordum daha sonra tekrar testler yapıldı bebeğim sağlıklı imiş meğer önceki üçlü test 2-3 hafta erken yapıldığı için testler yanlış çıkabiliyormuş fakat bu süre zarfında ömrümden ömür gitti ama sonuçta Allah a şükürler olsun sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdim doğum zor oldu fakat hamilelik boyunca çektiklerimin yanında doğumu hiç sorun etmedim en önemlisi yavrumun sağlıklı dünyaya gelmesi oldu.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba .Bütün şartlar tamam.Bloğunun ve fan sayfanın izleyicisiyim .Siteye aynı isim ve email adresimle üye oldum firmanın facebook sayfasını beğendim ve twitterda takip ediyorum Kampanyayı duyurdum .tugbacengiz83@hotmail.com -TUĞBA CENGİZ .Çocuğumu dünyaya getirdimde ilk 6-7 ay çok zor geçti sürekli ateşlenmeler, kabızlık problemi,ağlama nöbetleri,uykusuz geçen geceler ALLAH ım hiç bitmeyecek sandım .şükür hayırla büyüdü d ekurtulduk o günlerden selametle. https://twitter.com/tugbacengiz1983/status/332189483506221056 https://twitter.com/tugbacengiz1983 https://www.facebook.com/tuba.cengiz.92775/posts/144181722432502

    YanıtlaSil
  8. merhaba sayfa beğendim takipteyim ve duyurdum:

    https://www.facebook.com/kampanyainsani/posts/409806602460737

    https://twitter.com/Kampanyainsani/status/332456828233449472

    üye oldum

    hikayeme gelince;benim hamilelik sürecimö çok zorlu geçti..herşey burnuma kokuyordu.su bile içmedim.aylarca sadece maden suyu içerek yaşadım.sürekli çıkarıyordum.doğum tarihi gelmesine rağmen herhangi bi doğum belirtisi yoktu.öyle korktum ki..benim yüzümden oldu dedim. dr gittik beklememiz gerektiğini söyledi. 10 gün kadar daha bekleyip doğumu ilaçlarla sancı yaparak gerçekleştirdik..tam bunları unuttuk kendimize geldik diyorduk ki bu kez de oğluma akdeniz anemisi teşhisi konuldu..yıkıldık şaşırdık.bi sürü daha test yapıldı kanlar alındı günler sonra tedavi için bizi ankaraya gönderdiler.o zamanki şartlar da nasıl zor..araba bi yere gitmek dert.iyice sıkıştık ama gittik..sağlık bu.. orda da günlerce test vs den sonra böyle bişey olmadığını testlerin yanlış çıktığını öğrendik..sevindik ama o kadar sıkıntılar çektik ki o süre zarfında..neyse geride kaldı bunlar hep..allah kimseye yaşatmasın,herkese çoluğuna çocuğuna sağlık versin..

    aysun yıldırım kampanyainsani@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. izleyiciyim
    https://twitter.com/AkdeniZZZZzzzz/status/332531935446458368
    pylştım
    http://www.facebook.com/oguz.akdeniz.7
    beğendim
    siteye üyeyim
    öyle birolay olmadı..
    mine akdeniz
    mineakdenizozdemir@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. merhaba. yasemin_tuz@hotmail.com adresiyle üyeyim.
    şartlar tamam.
    ben anne değilim ama annem anlattı. ben doğduğumun 2. günü tıkanmışım ve nefes alamamışım. hastaneye zor götürmüşler. annem o an çok korkmuş. en çaresiz ve kötü anının o olduğunu söylüyor. eğer bu hediyeyide kazanırsam bende anneme hediye edeceğim.
    http://www.facebook.com/yasemintuzz/posts/514778245236093
    https://twitter.com/yasmntz
    yasemin_tuz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  11. normal doğum diye gittiğim halde bilinçsizlik yüzünde saatlerce çektiğim suni sancıdan sonra sezeryanle doğum yapmak zorunda kalmıştım ve doğumdan yaklaşık bir ay sonra lojmanı tadilata girdiği için evi boşaltmak zorunda kalmıştık o halimle ev toparlamıştım bir gecede ve 3 ay tadilat bitene kadar kayınvaldem de kalmıştık.
    şartlar tamam
    siteye üyeyim sayfayı beğendim ve twitterda takibe aldım kampanyayı paylaştım. aryıldız tencerem hiç olmadı ve hiç kazanmadım umarım anneler gününde hem doğum günüm hem evlilik yılönümüm hemde bir anne olarak anneler günüm inşallah bu defa şanslı ben olurum
    https://www.facebook.com/serpil.aslanbercinli/posts/10151587814589621
    https://twitter.com/m_serpil
    hasretim_amasya@hotmail.com
    serpil aslan berçinli

    YanıtlaSil
  12. güzel bir etkinlik
    şartlar tamam
    facemde beğendim paylaştım
    üyeyim
    twıtterda zumraa diye takipteyim

    https://www.facebook.com/yuksel.blazer/posts/517510598284987
    ahmedim 33 haftalık dünyaya gözlerini açtı .evvelinden kızım tam zamanında dünyaya gelmişti .benim için bir sonun başlangıcıydı artık .oğlum mini minnacıktı tam 1.900grdı .kızım 4.300 doğunca bu bebek nasıl birşeydi acaba .göstermeden küveze aldılar acımı unutmuş bir an önce yavruma kavuşmak istemiştim .ziyarete gelenin gözlerine bakıyordum yavrumdan bir haber getirecek mi diye derken 8 gün böyle geçti ve ben tam 8 gün sonra oğluumu ,paşamı kucağıma alabilmiştim .acıyla dualarla geçen 8 gün .minnacıktı kuş kadar korumasız masum .hayatım bitmiş gibiydi ama 8. gün kucağıma alınca bütün dertlerim bitmişti .çok zor geçen 5 ay ve ardından mutlu son artık oğlum 28 aylık ve biz çok mutluyuz
    umarım şanslı olurum
    yuksel blazer
    yuksel611@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. merhaba
    şartlar tamam
    facemde paylaştım
    https://www.facebook.com/ayse.bostan.7927/posts/513059275398344
    twıterda vildan6169 diye takipteyim
    üyeyim
    kızım dünyaya geldiğinde başında batık bir kısım vardı .uzun araştırmalar sonucu kafa tasının bir kısmı anne karnında gelişememişti .bunu bana dediklerinde dünyam yıkılmıştı .sonrasında ameliyatlar vs .şimdi kocaman kız oldu
    ve biz çok sağlıklıyız .çekilen unutulmasada acısı kalıyor
    şanslı olmak ümidiyle
    ayse bostan
    aysebostan61@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. https://twitter.com/berenzena/status/332758683295547392
    https://www.facebook.com/zeynepzena/posts/10151475903702833

    izleyicinmi siteye üyeyim facebook ve twitte takipteyim

    herkese bol şans zeynep güler zeynepzena@hotmail.com

    işallah kazanırım çok güzel bie hediye olur annem için

    YanıtlaSil
  15. selam tüm şartlar tamam
    bebeğim 2 günlük iken vücunun her tarafında yaralar oluştu çok korkmuştum
    siteye üye oldum
    face sayfasını beyendim
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=448564248571636&id=100002541946164
    https://twitter.com/fevzikalayci/status/332784093324521472
    kampanyayı paylaştım
    twitter hesabım@fevzikalayci

    fevzikalayci@gmail.com
    fevzi kalaycı

    YanıtlaSil
  16. merhaba tüm şartlar tamamdır üyeyim sayfasını daha önce beğenmiştim seninde izleyicinim umarım benim olur
    hikaeymse ilk kızımı dünyaya getirdiğimde 19 yaşımdaydım hiç birşeyden habersiz sancıyla hastahaneye gittik hemen doğuma aldılar beni doğum yaparken dr damar kesti ve doğum bitti yatağıma geldiğimde öleceğimi sandım şiddetli ağrı nefes alamıyordum dr hemen geldi baktı damar kestiğini anlayınca tekrar dikişlerimi actı tampon falan derken yok ne kanama duruyor nede benim sancm neyse sonunda eşim falan isyan edince hastahane ayakalktı dışardan iki oprtr dr getirdiler onlar ameliyata aldılar beni ölümden döndüm ameliyattan sonra 40 gün hiç yatağımdan sağa sola bile kıpırdıyamadım çok korkunçu cocuğum olduğunu ancak tamamen iyileşince anladım. işte dr hatası yüzünden ölümün eşiğinden dönen ben dr lara hiç güvenim yok halen bir şey olsa 10 dr dolaşırım :)
    asiyeuzundemiral@hotmail.com
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  17. oğlum dünyaya geldiğinde emme problemi yaşamıstı bir an dünyanın sonu geldi sandım tabi tecrübesiz bir anne olunca çok panikledim zamanla düzeldi ama o ilk hafta bana çok zor gelmişti
    siteye üyeyim
    diğer şartlarda tamam
    https://www.facebook.com/inci.gok.754/posts/253973704740340
    inci gök
    incisergok@gmail.com

    YanıtlaSil
  18. https://www.facebook.com/filiz.ozkan.1671/posts/120813221454530
    https://twitter.com/arwenfiliz/status/332821412094021633
    bayıldım ya istiyorum bendeee :)
    https://twitter.com/#!/arwenfiliz
    https://www.facebook.com/filiz.ozkan.1671?ref=tn_tnmn
    filiz özkan
    arwenfiliz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  19. https://twitter.com/semasaydam2/status/332827025742114816
    https://www.facebook.com/sema.saydam.794/posts/152285508283128 siteye üyeyim
    semasaydam1981@hotmail.com
    SEMA SAYDAM
    20 GÜN ÖNCE OĞLUM HAVALE GEÇİRDİ VE ATEŞİDE PEK YOKTU HAREKETLERİ GAYET NORMALKEN BÖYLE BİŞEY BAŞIMA GELDİ KUCAĞIMDA ÖNCE GÖZLERİ KAYDI SONRA NEFES ALAMADIĞINI FARK ETTİM HAREKETSİZCE KUCAĞIMDAYDI ONU KAYBETTİĞİMİ SANDIM HAYATIMIN EN KÖTÜ ANIYDI HASTANEDE MÜDAHELE YAPILANA KADAR YAŞADIĞINA İNANMIYORDUM O AĞLAYINCA MÜDAHELEDEN SONRA DÜNYALAR BENİM OLDU. AĞLAMAK BİLE BAZEN İNSANLARI MUTLU EDEBİLİYOR ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar tüm şartlarınızı tamamladım. Ben daha anne olmadım ama kardeşim doğduğunda başıma gelen bir olayı anlatabilirim :)

    Ben bir kardeşim olmasını çok istemiştim. O zamanlar 5 yaşındaydım. Herkesin kardeşi var benim neden yok diye annemle babama hep kızıyordum. En sonunda kardeşim oldu. Annem doğuma gittiğinde ben evde anneannemle beraber gelmelerini bekliyordum. Kardeşimi eve getirdiklerinde ufacık bişey beni bekliyordu. O kadar tatlıydı ki içime sokasım geldi. Ben o zamanlar çikolataya daha bi düşkündüm. Kardeşimin başucuna bir çikolata koymuşlardı. ''Kardeşin sana çikolata aldı'' diye beni kandırdılar. Ben tabi inandım o zamanlar ne bileyim :) Seve seve yedim çikolatayı. Gel gelelim 6 sene tek çocuk olmanın sefasını sürdüm. Canım kardeşim iyiki var <3

    https://www.facebook.com/doga.sdd/posts/456063494483266
    msncik_msncik@hotmail.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Merhaba .Bütün şartlar tamam.Bloğunun ve fan sayfanın izleyicisiyim .Siteye aynı isim ve email adresimle üye oldum firmanın facebook sayfasını beğendim ve twitterda takip ediyorum Kampanyayı duyurdum .saddy_tubby2011@hotmail.com -Sadettin CENGİZ Çocuğumuz ilk dünyaya geldiğinde ilk 6 ay çok uykusuzu kaldık eşimle ağlamalar sancılanmalar öff ne çektik be .ama olsun değdi sonuçta refaha vardık şükür. https://twitter.com/DrSaddy https://www.facebook.com/cagsad.cengiz/posts/138915649627710 https://twitter.com/DrSaddy/status/332902354229796864

    YanıtlaSil
  22. kızımı dünyaya çok zor şartlar altında getirdim, 19 yaşımdaydım hiç birşeyden habersiz sancıyla hastahaneye gittik kızım dünyaya geldiğinde başında batık bir kısım vardı 10. gün kucağıma alınca bütün dertlerim bitmişti sağa sola bile kıpırdıyamadım sütüm ilk başlarda çok az geldi ağrı nefes alamıyordum hikaeymse buydu blog izlicinizim Gönül zakire menşur sitenize üye oldum üye ismim Gönül menşur adresim sevgi_gonul_105@hotmail.com siteden begendigim bir ürünü paylaştım https://www.facebook.com/gonul.mensur.1/posts/597258690292879 facebook sayfanızı begendim paylaştım https://www.facebook.com/gonul.mensur.1/posts/597261196959295 twitterda takipteyim paylaştım https://www.facebook.com/gonul.mensur.1/posts/597260993625982 kampanyayı sosyal maceralarda duyurdum https://www.facebook.com/gonul.mensur.1/posts/597261570292591 https://www.facebook.com/gonul.mensur.1/posts/597261400292608 https://www.facebook.com/gonul.mensur.1/posts/597261373625944 şartlar tamamdır

    YanıtlaSil
  23. SLM. izleyicinizim. tutku_782@hotmail.com ile üye oldum. sayfayı beğendim. twitterdan takibe aldım @tatlbela ... kampanyayı duyurdum
    https://www.facebook.com/gonullkitty/posts/448421131916664
    https://twitter.com/_tatlbela/status/333196689118736384
    https://plus.google.com/u/0/118395349674064580144/posts/WDCmnCCv9Bc
    çocuğum yok

    Gönül Özcan
    tutku_782@hotmail.com

    YanıtlaSil