22 Ekim 2019 Salı

Enza Home'dan Karakterinizi Evinize Yansıtmanızı Sağlayacak Oturma Odası Fikirleri

Yataş Grup çatısı altında faaliyet gösteren Enza Home, dünya trendlerinin izini kendine has moda anlayışıyla birleştirerek her sezon birbirinden özgün tasarımlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Renk ve desenleri ustaca kombinlemeyi başaran markanın ürün koleksiyonlarında konforlu, dayanıklı ve çağın ruhunu yansıtan her stile uygun oturma odası modelleri beğeniye sunuluyor. Profesyonellik, estetiklik ve üstün rahatlık hedefe alınarak tasarlanan koltuk takımlarıyla evinizi baştan sona kadar ferah ve modern bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. 
Evinizi Özel ve Güçlü Kılan Oturma Odası Takımları
Mobilya markası olmanın ötesinde dekorasyon rehberi olma görevi üstlenen Enza Home; modern, klasik, retro ve feminen gibi farklı stilleri yansıtan oturma odası seçenekleriyle yaşam alanlarınıza eşsiz bir boyut kazandırıyor. Zarafetini kumaşından alan Rattan Plus serisi, yumuşak hatlı ayak yapısı ve estetik kol formu sayesinde hayalini kurduğunuz dekorasyon stilini hayata geçirmenizi mümkün kılıyor. Zengin kırlent uygulamalarıyla kombinlenen Astoria, yumuşak geçişli pudra pembe tonları ve gold detaylı ayak tasarımlarıyla daha çok romantik ambiyans yaratmak isteyen kullanıcıların tutkusu oluyor.
Yuvarlak ve akıcı hatlarıyla göze çarpan Angel oturma odası modeli, parlak ve gösterişli kırlent süslemeleriyle yalın tasarım çizgisine feminen bir dokunuş katıyor. Gold renk metal ayak süslemeleri ise salonlarınıza etkileyici bir zarafet kazandırırken hafif yüksek formu sayesinde de kolay temizlenebilme avantajı tanıyor. İlk bakışta lüks ve modern algısı yaratan Chelsea koleksiyonu, kapitone el işçiliği tasarımını deri, vintage ve kadife kumaş alternatifleriyle tamamlayarak evinizde benzersiz bir şıklığın kapılarını aralıyor. Modernizmi hayatının merkezine alanlar için de Gravity Plus serisi ideal bir seçenek oluşturuyor. Her detayı kusursuzca dekore edilen oturma odası takımı, özel oturma minderleri sayesinde bedeninizi sararak maksimum rahatlık keyfi vadediyor. 

Küçük Detaylar Büyük Şıklıklar Yaratır
Tasarımlarında incelikli zevki ve özgünlüğü hedefe alan Enza Home, şıklığın ayrıntılarda saklı olduğu düşüncesiyle hareket ederek yuvanızda dinamik, esnek ve derinlik bir görüntü yaratmanıza olanak sağlıyor. Oturma odası takımlarında kullanılan düz veya desenli kumaşlar; füme, fuşya, açık kahve, bej, gri, gold, bakır ve gümüş renk gibi trend seçenekleriyle yaşam alanlarınızı adeta görsel şölene dönüştürüyor. Uzun metal ayaklar ve renkli kırlent uygulamaları, tasarımda detayların gücünü vurgularken lambader, abajur ve sarkıt gibi aydınlatma aksesuarları da ev kombinasyonunuzda daha göz alıcı bir etki yaratıyor. Oturma odası takımlarıyla uyumlu bir bütünlük yaratan vitrinler, sehpalar, masalar ve sandalyeler, kullanışlı yapıları sayesinde hem konuklarınıza hem de ailenize birbirinden güzel sunumlar hazırlayabilmenizi amaçlıyor. Viskon, yün, dokulu, antik ve pamuk baskı türündeki estetik halılar ise oturma odası dekorasyonunuzun şıklığını ve albenisini ikiye katlıyor. 

Fonksiyonellik ve İşlevsellik Etkisi 
Yenilikçi çizgide ilerlemeyi kendine ilke edinen Enza Home, estetik ayrıntıların yanı sıra pozitiflik, pratiklik ve konfor etkisine de büyük bir önem veriyor. Yüksek kaliteli sünger yapıları, bedeni tamamıyla sararak rahat oturum keyfi sunarken sandık ve yatak olabilen işlevsel mekanizmaları da fonksiyonelliği yaşamınızın merkezine taşıyor. Yumuşak dokulu kumaş seçenekleri ise leke tutmayan özellikleri sayesinde uzun yıllar boyunca aynı kalitede kullanım imkanı sağlıyor. 
Hayalini kurduğunuz dekorasyon fikrini doğru müdahalelerle evinize uyarlamanızı sağlayan Enza Home, 2000'i aşkın zengin ürün seçeneği arasından tarzınızı yansıtan oturma odası modelini kolayca seçebilmenize yardımcı oluyor. Evinizin stil rehberliğini üstlenen ve tekdüze dekor kalıplarından arınarak farklı şıklıklara yelken açmanızı sağlayan markanın en yakın satış mağazasını ziyaret ederek zevkinizi yansıtan oturma odası tasarımlarına kolayca ulaşabilir ve yaşam alanlarınızı yepyeni bir yorum getirebilirsiniz. 


18 Ekim 2019 Cuma

LOL Süpriz Bebek


Ece Nazın dediği gibi HERRRRKESE MERABA ARKADAŞŞLAR :))
Uzun zamandır Ece benden LOL bebeklerden istiyordu. Sebebi de her gün youtubeden açılış videoları izlemesi. Okulda sürekli kızlarla konuşuyorlarmış.Bu öyle bir furyaki kızlar arasında acayip popüler durumda, Barbieleri sollamış neredeyse :) Onun için LOL bir tutkuydu artık bu isteğine cevap vermeliyim dedim ve ona süpriz yapıp haberi olmadan sipariş verdim.
L.O.L bebeklerin en büyük özelliği , içinden ne çıkacak acaba beklentisi. Dışı 7 kat ambalaja sarılı ve her katı açtıkca çocuk iyice heyecanlanıyor.Her katmanda ayrı bir süpriz onu bekliyor. Sonunda LOL bebeğe ulaşıyor. Deyim yerindeyse süpriz yumurta gibi lol bebek  gördüğünüz gibi her bebeğin bir özelliği var , kimisi kaynar suda renk değiştiriyor , kimisi çiş yapıor, kimisi ses çıkartıyor.

Bebekle beraber kıyafetler ve ona ait aksesuarlar çıkıyor. Biberon, taç, gözlük, şapka vs..  Bunlar standart boyutta olduğu için her bebeğe giydirebiliyorsunuz. 3 - 4 ayda da yeni serileri sunuluyor piyasaya.Dedim ya bu bir çılgınlık kız çocukları arasında.Her gün youtubeden açılış videoları izliyor.Hepsinin adını ve özelliklerini ezberledi :)
Hediye arayışındaysanız, okuların da kapanmasına az bir süre kalmışken, çocuklarınızı sevindireceğiniz süpriz bir hediye olur. Doğum günlerinin konseptlerine bile girmiş durumda lol bebekler. Siz alırken orjinal olmasına dikkat etmelisiniz, biz güvendiğimiz yerden karakter dükkanından aldık %30 a varan indirimle.
Bizim süpriz bebeğimiz karnına basınca su fışkırtıyor.Ece renk değiştiren bebekleri çok merak ediyor.Karne paralarımı biriktirip LOL bebeklerden alacağım diye hayaller kuruyor.Koleksiyon yapacakmış ! Yaşasın çocuk olmak :))

15 Ekim 2019 Salı

Sağlığın En Kolay Hali “Her Yerde Sağlık”

En değerli varlığımız olan sağlığımız ile ilgili aradığımız pek çok şeyi bulabileceğimiz yepyeni bir internet platformu hayatımıza girdi. “Her Yerde Sağlık” ihtiyacımız olan hizmet ve ürünlerin farklı hastanelerdeki içeriklerini, fiyatlarını karşılaştırmalı olarak görmemizi, taksitle satın almamızı sağlıyor.
Üye olarak özel kampanyalardan da haberdar olabildiğimiz sitede sağlık hizmetlerinin yanında gıda takviyeleri, güzellik ve sağlık ile ilgili farklı ürünlerde mevcut.
Her Yerde Sağlık” blogunda tıptaki son gelişmeleri, sağlıkta dijital dönüşüm ile ilgili farklı haberleri, Lokman Hekim Hastane ve Üniversitesi hocalarının araştırmalarını da bulabiliyoruz.
Sağlığına önem verenlerin en önemli başvuru noktası olmaya başlayan www.heryerdesaglik.com platformu bizlere farklı alternatifleri karşılaştırma olanağı sunması, tüm kredi kartlarına taksitle alışveriş imkanı sağlaması, yeni trend ve ürünlere yer vermesi ile öne çıkıyor.

11 Ekim 2019 Cuma

Tesettür Mayonun Tasarım Markası; MAYOVERA




Tasarım tesettür mayo olarak #özgürceyüz #tarzınıkoru hastagleri ile dikkat çeken Mayovera kimdir?, ne yapar? merak edip baktığımda; Aaa enteresan çok şık dedim. Bunlar mayomu diye düşündüm. Bir çok arkadaşıma gösterdiğimde de genelde ‘mayo mu bunlar, değişik, şık olmuşlar’gibi benzer yorumlar aldım. 
Beş yıldır sektörde ve kapalı mayo kullanıcılarının bildiği hatta takip ettiği, rakiplerini de peşinden sürükleyen, sektörü belirleyen marka olduğunu öğrendim. Mayovera öncesinde tek tip kalıp, iki farklı renk ile yılları geçirebilen, modayla ilgili kaygılara sahip olmayan bir sektör. Şimdi desenler, modeller, pullar, taşlar... İyi olabilir ama yüzme için çok uygun olduğunu düşünmediğim tesettür mayo modelleri. Plaj şıklığına diyecek yok. Farklı tasarımlar, detaylar var. Ama tesadüf Mayovera kullanan arkadaşımla sohbet açılınca Mayovera kapalı mayo modellerinin ince detayları olduğunu da öğreniyorum. Mesela yüzme kolaylığı için dar kalıpları var, paçası lastikli, kollarındaki detayla parmağa geçirilen ( bunlar suda bacaklar ve kolların yukarı çekmemesini sağlıyor ). Tüm modellerinde de üst parça ile alt parçayı birbirine bağlayan bağcıklarda mevcutmuş. İlgili olmayan, hiç giymeyenler için bilgi; bu da denizde mayonun sıyrılıp yüzeye çıkmasını engelliyor.
Tasarım iddialı tesettür mayo bir çok zevke hitap ediyor görünüyor. Ama bu detaylar da kadınların kullanımı için daha önemli olsa gerek. Bu kadar incelemişken, kendim içinde bir şeyler buldum. Plaj elbiseleri ve çantaları kombin, deniz havlusu olan kombinleri bile var. Neden olmasın gayet başarılı. Birde aslında anneme düşündüğüm etekli mayo modelleri de var. Annem mayo ile hiç rahat edemez mutlaka üstüne şort filan giyer, hem sıcakta bunaltıyor, hem rahatsız, etekli mayolar sanırım onun istediği konforu sağlayacak. İsterseniz sizde www.mayovera.com adresinden bakın, ne dediğimi anlayacaksınız.

8 Ekim 2019 Salı

Allday.com.tr Ayakkabı Alışverişim

 Hepinize merhaba arkadaşlar, AVM lerde mağaza mağaza gezip zaman öldürmektense, bir tık uzağımdaki google arama motorundan istediğimiz tarz modelde ayakkabıya uygun fiyatta , karşılaştırma yaparak ulaşıyorum  Kadın ayakkabı yazdığınız zaman binlerce modelde , tarzda ayakkabılar mevcut. Size düşen içlerinden birini seçip sipariş vermek.