30 Kasım 2017 Perşembe

Gamiss Dilek Listem

Herkese merhaba yeni keşfettiğim gamiss harika ürünler satıyor.İndirimler mevcut sitede mutlaka göz gezdirin derim.Ayakkabı, elbise, kolye,makyaj ürünleri, saat ne ararsanız var.Yılbaşı yaklaşırken kendinize ve sevdiklerinize hediye alın hem kendinizi hem sevdiklerinizi sevindirin.Ben sitede beğendiğim ürünleri sizlerle paylaşacağım umarım sizde beğenirsiniz seçimlerimi





Beğendiklerimi paylaştım ve bu siteye bayıldım.Bir başka yazıda görüşmek üzere,sevgiler..

29 Kasım 2017 Çarşamba

Dresslily Seçimlerim

Merhaba bugün bahsedeceğim moda giyim sitemiz dresslily hem uygun fiyata hemde kaliteli ürünler satılıyor .Satılan ürünler çok tarz moda kıyafetler, ayakkabılar, elbiseler, saatler... siteye mutlaka bakın derim ev dekorasyon ürünlerine kadar herşey var.Yabancı siteler özel günleri hiç atlamıyor ve acayip indirimler yapıyorlar.Bazen 3 al 1 öde bazen %80 e kadar indirim oluyor. Kargo süreside eskisi gibi uzun değil maksimum 15 20 günde geliyor. Bizim online alışveriş sitelerimizden siparişlerin gelmesi bir haftayı bulduğu oluyor. Bence yurtdışı alışveriş siteleri fiyat avantajı konusunda alternatif bir çözüm.Ben bu siteden baya ürün seçtim sizlere göstermek istiyorum seçimlerimi.

Yılbaşı ruhuna uygun kıyafetlerde seçtim tabiiki bu elbiseye buradan ulaşabilirsiniz.
Aile için olan bu pijama takımı çok cici değil mi . Buradan ulaşabilirsiniz.
Kazak çok tatlış dimi buradan ulaşabilirsiniz.
Nakışlı bu tayt çok hoşuma gitti buradan ulaşabilirsiniz.
Kırmızı bot çok çok göz alıcı ve güzel. Toka detayıda bir harika buradan ulaşabilirsiniz.


Glitter olan bu topuklu ayakkabı şık ve kaliteli duruyor buradan ulaşabilirsiniz.

Zincir detaylı bu çizme çok göz alıcı ve şık.Buradan ulaşabilirsiniz.
Taşlı bu saat çok uygun fiyata buradan ulaşabilirsiniz


Diğer bir benzer modelde bu saat buradan ulaşabilirsiniz
Bu çantayı çok sevdim çok güüzel dimi buradan ulaşabilirsiniz.

Benim seçimlerim bu yönde oldu umarım seçimlerimi beğenmişsinizdir.

28 Kasım 2017 Salı

Sassymyprom Elbise Modelleri

Bir elbise sizi hem şık, hemde rahat hissettirebilir.Elbiseler konusunda iddialı bir site ile tanıştırmak istiyorum sizleri. Sitede satılan elbiselerin hepsi birbirinden güzel ve kullanışlı görünüyor.Hangi site bu diye soracak olursanız  yurtdışı sitesi olan sassymyprom dan bahsediyorum.Tasarımları oldukça şık ve göz alıcı şimdiden belirteyim.Ben beğendiklerimi sizlerle paylaşacağım hazır mısınız ?

Önce size two piece prom dresses göstereceğim
Renklerini çok sevdim , kumaşı da çok göz alıcı görünüyor.Özel bir partide giyilebilir.Yüksek bel olmasıda avantaj.
Mercan rengi elbise nasıl iç acı albenili değil mi ? Düğünlerde, balolarda baharda yazın sonbaharda ve hatta kışın bile kullanılabilir. V yaka severler buna bayılacak.

Şimdi size önereceğim elbiseye here ulaşabilirsiniz.
Tül ve organze'nin buluştuğu bir elbise.Hem zarif hem şık hem şirin.Elbisedeki çiçekler romantik bir hava katmış değil mi?
Düğünde nişanda baloda mezuniyette tercih edilebilecek bir elbise.Tül ve dantel detaylı v yaka.Ben çok sevdim çok asil bir elbise.

Buda  plus size prom dresses beden olarak us18 e kadar bedenleri mevcut.

Elbise seçimlerimi umarım beğenmiş sinizdir. Özel günleriniz için sizde bu siteye göz atabilirsiniz.Yılbaşı geliyor, sevgililer günü yaklaşıyor bence şimdiden seçimlerinizi belirleyin :)

Bir başka postta görüşmek üzere, sevgiler..

Zaful dan Seçtiklerim

Moda insanın kendine yakışanı giymesidir derler , bence de öyle. Kendinize yakıştırdığınız sizin modanız dır. Herkesin bir giyim tarzı vardır bende zaful dan kendi tarzıma uygun indirimden  kıyafetler seçtim bakalım beğenecek misiniz ? Yılbaşı yaklaşırken belki size de fikir olur .Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz derler :)
Buradan Sadece 12.55$

Buradan Sadece 20.49 $

Buradan Sadece 20.39 $


 Bota buradan  ulaşabilirsiniz. Sadece 24.23$
Stiletto bota buradan ulaşabilirsiniz. Sadece 39.02$

Benim seçimlerim bu yönde oldu umarım beğenmiş sinizdir.Ben hepsini çok beğenerek seçtim çünkü.

Ankara Özel Ceceli İlkokulu


Ceceli Grup'un kurucusu Aleattin Ceceli'nin önderliğinde 1991 yılında "sevgi ve inançla" Gül Çocuk Ana Okulu'nu açarak yolculuğuna başlayan Özel Ceceli Okulları, 1995 yılında Özel Ceceli İlköğretim okuluna dönüşerek yoluna devam etti. Lider insanlar yetiştirmeyi vizyon edinen kurum, çocukların hayatta başarılı ve mutlu olmasını misyon olarak seçti. 2000 yılında Özel Ceceli Anadolu Lisesi'ni ve 2016 yılında Özel Ceceli Fen Lisesi'ni açan kurumumuz, Ankara özel ilkokul sıralamasında edindiği seçkin konumuyla, geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor. 

Ceceli İlkokulu'nda Sizi Neler Bekliyor 

Duvarsız okul anlayışıyla geliştirilen modern eğitim metotlarımızla her öğrencinin ilgi ve yetenekleri ortaya çıkarılır. İşbirlikçi, aktif, deneyimsel, sorumluluk temelli ve planlı öğrenme modelini benimseyen kurumuzda öğrencilerin deneyimini destekleyici geziler ve gelişim kampları gerçekleştirilir. Öğrenciler sahneledikleri oyunlarla özgüvenlerini geliştirip beden dillerini doğru kullanmayı öğrenirken ders dışı sosyal sorumluluk projeleriyle de manevi değerlerini pekiştirirler. Anadillerini en iyi şekilde kullanarak kendilerini doğru ifade eden bireyler yetiştirebilmek için yaratıcı yazım çalışmaları ilkokul eğitimimizin bir parçası haline getirilmiştir. Öğrencilerin zihin gelişimi kadar fiziksel gelişimine de önem veren kurumumuzda, üç bahçe, iki spor salonu, futbol ve basketbol sahaları ve oyun parkı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde kampüs sınırları içerisinde aktif yaşamın keyfine varırlar. Paylaşmayı, takım olmayı, bireysel sporlarda da lider olmayı, becerilerine göre yönlendirildikleri spor dallarında öğrenirler. Öğrenciler; Eko Okul, Temiz Okul ve Beslenme Dostu Okul belgelerine sahip Özel Ceceli İlkokulu'nda gelişimlerini destekleyecek gıdalar tüketirler.  

Yabancı Dil Olmazsa Olmaz 

Çoklu dil eğitimi imkanı sunan kurumumuzda öğrenciler, anadillerinin yanı sıra yabancı dil eğitimini de en iyi şekilde alırlar. Anadili İngilizce olan öğretmenlerimizde eğitim alan öğrencilerimiz; şarkılar, oyunlar ve videolarla İngilizce dilini eğlenerek öğrenirler. Okuduğunu ve dinlediğini anlayabilecek, yabancı dil bilgisini günlük hayatın bir parçası yapabilecek seviyede eğitim alan öğrencilerimiz, Cambridge Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği uluslararası geçerliliği olan sertifika sınavlarına girmeye hak kazanırlar. Öğrencilerimize 4. sınıftan itibaren bu sınavlara hazırlık kursları sunulur.  

Artık Herkes İngilizce Biliyor 

Fark yaratmanın önem taşıdığı bu zamanlarda, Özel Ceceli İlkokulu'nda öğrencilere 4. sınıftan itibaren ikinci yabancı dil ve isteğe bağlı olarak 3. yabancı dil eğitimi verilir. İkinci yabancı dil programı kapsamında öğrencilerimize Almanca veya Japonca dilleri öğretilir. Üçüncü dil eğitimi hafta sonu kurs programı kapsamındadır. Bu programdaki seçenekler ise İtalyanca ve Arapça dilleridir. İngilizce eğitiminin yanı sıra öğrencilerin tercihine sunulan ikinci ve üçüncü dil eğitim ihtiyacını karşılayabilecek öğretmenlerimiz, kadromuzda mevcuttur.  

Siz de çocuğunuzun bilimsel metotlarla, becerilerine uygun bir eğitim almasını, bilgi birikiminin yanı sıra hayat becerileri de edinmesini, manevi değerleri önemseyen bir birey olmasını, anadilinde olduğu kadar yabancı bir dilde kendini doğru olarak ifade edebilmesini, sorumluklarının bilincinde olmasını ve tüm bunları yaparken de eğlenerek öğrenmesini istemez misiniz? Gelin beraber bir fidan dikelim, o fidanın büyüyüp geleceğe yön vermesine beraber destek olalım.   


23 Kasım 2017 Perşembe

Detoks Etkili Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi


İnsan gençken teninin gerginliği ve ışıltısından hoşnuttur. Yıllar geçip kaz ayakları oluşmaya başladığında, aynada kendine bakan kadınlar panikler. Bakım kremlerini kullanmak için yüzünüzde çizgilerin oluşmasını beklemeyin derim. Teknolojinin gelişmesi ve ürünlerin düzenli kullanımı ile kaymağını ilerleyen yaşlarda yemeniz mümkün. Şimdi en ufak bir kırışıklıkta bir botox iğnesi çizgilerinizi geçici olarak silmekte. Botox içerik olarak zehirden oluşmaktadır. O yüzden botox gibi geçici çözümler yerine düzenli kullanımla yaşlanma karşıtı gençlik iksiri gibi ürünleri tavsiye ederim. içeriğinde Hyaluronik asit dediğimiz vücudun her dokusunda bulunan ve belirli hayati aktiviteleri gerçekleştirmekten sorumlu olan bu maddenin önemli faydalarından bazıları eklem ağrılarının tedavisi, cilt yaşlanmasını azaltması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesidir. Bu tür kremleri kullanırken içeriği gerçekten çok önemlidir. Bizler kitapları raflarımızı süslemek için alırız ya genellikle. Lütfen kremlerimiz için aynısını yapmayalım.
Size bahsedeceğim yaşlanma karşıtı gece kremini uykudan önce temizlenmiş cildinize uygulayacaksınız.Gençlik iksiride diye tabir edilen bu krem bitkisel içeriği,Ultra konstra Afloya özü,cilt tarafından doğal olarak özümsenerek, cilt yaşlanmasına karşı çift etki göstermektedir.Onarıcı gücüyle yaşlandırıcı dış etkenlere karşı savaşır. Detoks etkisiyle cildi yaşlandırmayu hızlandıran toksinlerden arındırır. Detoks etkili yaşlanma karşıtı uyku bakım kremi,doğal cilt yaşlanmasına etki eden faktörlerle ve cildin yaşlanmasını hızlandıran ve arttıran dış etkenlere (hava kirliliği , UV, stres ..vb) karşı savaşır.Cildi gece boyunca onarır ve dış etkenlerden korur.Akışkan jel dokusu gece boyunca cildi yeniler.Dermatolojik olarak test edilmiş ve içeriğinde renklendirici, paraben ve mineral yağ içermez.%91 den fazla doğal içeriğe sahiptir.Ambalajı bile geri dönüştürülebilir kavanozdan üretilmiştir.Cildiniz sizin en kıymetli hazinenizdir.Ne kadar özen gösterirseniz, sonuçlar mükemmel olur.

Küçük Beylere Özel: Birbirinden Renkli Erkek Çocuk Giyim Modelleri

Kaliteli ve yenilikçi üretim anlayışından yola çıkarak hareket eden İtalyan markası Benetton, erkek çocuk giyim ürünlerini her sezon birbirinden özgün parçalarla çeşitlendirilmeye devam ediyor. Canlı renkleri ve işlevsel tasarımları ile ön plana çıkan modeller, çocuğunuzun hem gündelik hayatta hem de özel günlerde güzel görünmesini kolaylaştırıyor. Küçüklerin tarzını açığa çıkartan sevimli parçalar arasından seçim yaparak siz de çocuğunuzu şık hale getirebilirsiniz.

Renkli Ürünler ile Çocuklarınızı Mutlu Edin

Farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitap eden erkek çocuk koleksiyonu; üst giyimden ayakkabı ve bota, alt giyimden aksesuara kadar uzanan geniş bir ürün gamı ile karşınıza çıkıyor. Renkli çizgileriyle ve baskılarıyla dikkati çeken üst giyim parçaları arasında oduncu gömlek, polar kumaş sweatshirt, triko kazak ve renkli polo yaka t-shirt gibi daha pek çok ürün seçeneğine yer veriliyor. Estetik kesimleri ve şirin baskıları ile öne çıkan parçalar arasından siz de çocuğunuza güzel bir model belirleyebilir ve mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.
Jean, eşofman altı ve kumaş pantolon gibi alt giyim ürünleri, küçük erkeklerin sportif stiline vurgu yapıyor. Özellikle ağartma detaylara ve kontrast dikiş detaylarına sahip chino ve cargo kesim pantolonlar, çocuğunuzun daha havalı görünmesini kolaylaştırıyor. Ayrıca erkek çocuk eşofman takımları da yine ebeveynlerin ve miniklerin en çok beğenisini toplayan giyim parçalarına örnek oluşturuyor. Sevimli aksesuar yelpazesinde, daha çok çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler göze çarpıyor. Atkı, bere ve çorap gibi kışlık ürünler, minikleri kış aylarının soğuna karşı korumaya yardım ediyor. Dış giyim ürünleri içerisinde ise mont, yelek, ceket ve kaban gibi kışlık parçalar yer alıyor.

Cıvıl Cıvıl Renkleri ile Büyüleyen Ayakkabı ve Aksesuarlar

Çocuk sağlığı düşünülerek geliştirilen, bağcıklı ve bantlı modelleri bulunan ayakkabı ve botlar, ortopedik yapıları sayesinde miniklere her adımda özgürlük sunuyor. Böylelikle çocuğunuz koşarken veya top oynarken konfor içinde hareket edebiliyor. Grafik baskılı pijamalar da minik afacanların gece boyunca keyifli bir uyku sürdürmesine destek oluyor.

Organik Kumaşlar ile Gün Boyu Süren Rahatlık

Erkek çocuk giyim ürünlerinin tümünde çocuklarınızın rahatlığını ve hareketini artıran kaliteli organik kumaşlardan faydalanılıyor. Yumuşaklık sunan koton kumaşlar, nefes alabilir özellikleri sayesinde çocuğunuzun her daim konforlu olmasına imkan veriyor. Ürünlerin peluş dolgu malzemeleri, sıcaklığı artırırken diğer yandan miniklerin bedenine hafif bir dokunuş yapıyor.
Ürünlerinde müşteri memnuniyetini gözeten ve özgün tasarımlara imza atan Benetton erkek çocuk giyim koleksiyonuna göz atabilir ve çocuğunuzun ihtiyaçlarına yönelik birbirinden güzel kıyafetler seçebilirsiniz.

22 Kasım 2017 Çarşamba

Rosegal Dilek Listesi


Biliyorsunuz Black Friday indirimleri hız kesmeden devam ediyor. Rosegal de Black Friday Sales fırsatları eklemiş. Harika ürünlerde harika indirimler mevcut. Ben sizin için black friday sale 2017 indirimden seçtiklerimi paylaşıyorum, umarım beğenirsiniz.
Siyah Beyaz elbiseleri çok severim. Buradan inceleyebilirsiniz.Farklı renk alternatifleride mevcut.
Yeni yılı anımsatan bu etek çok cici değil mi ? Buradan inceleyebilirsiniz.Sadece 12.83$

Düğmeli ceket çok şık gerçekten değil mi ? Buradan inceleyebilirsiniz, farklı renkleri de mevcut. Sadece 23.14$


Yılbaşı gecesi için harika bir elbise , buradan bakabilirsiniz.Rengi muhteşem değil mi? Sadece 23.55$

Benim seçimlerim bu yönde sizde black friday deals indirimlerine mutlaka ama mutlaka göz atın derim.
Sevgilerimle..


Zaful Thanksgiving Shopping Tips!


In case you haven’t noticed, Zaful Thanksgiving sale has begun! $10 off over $60 discounts and free orders with free shipping.! Great deals on trendiest fall fashion and winter clothes. Zaful Thanksgiving day sale is waiting for your visit!

Let’s see how to get free orders and bonus during the big sale!

● SPIN TO WIN FREE ORDER



A free order chance will be offered during 2017 Zaful Thanksgiving sale !
Each Zaful account has a chance to spin our Wheel of Thanksgiving per day. Which you may gain access to 

FREE ORDER / 10 Z POINTS /30 Z POINTS / $3 CASH COUPON / $7 CASH COUPON / 15% OFF COUPON / 8% OFF COUPON.

Attention! Coupon is Only Valid for 72 hours after you receive it. And each can be used Only Once. You can check your remaining Z-points and coupons in your profile. Good luck!

● THANK YOU FOR CHOOSING ZAFUL

It’s Thanksgiving day
https://www.zaful.com/thanksgiving-day-sales.html?lkid=11981664 and Zaful wants to say “thank you” to everyone who supports us until today. As return, A mega gift is ready for everyone!

In this special day, every new Zaful register will get $300 and exclusive Deals from $0.01! For all our old friends, simply win $45 by inviting!

https://user.zaful.com/m-users-a-my_invite.html?lkid=11981664

● $10 OFF $60 + FREE SHIPPING ZONE (USE CODE: THANKS)



Explore and find your fave. Huge discount and free shipping only on Zaful Thanksgiving sale https://www.zaful.com/thanksgiving-day-sales.html?lkid=11981664.If you miss it, you’ll have to wait for another year. 365 days is long enough. How many 365 days in our lifetime? Have a look right now!

Zaful Black Friday! Credit cards at the ready!

This Friday is special, it's the BLACK FRIDAY(Nov. 24, 2017) 

https://www.zaful.com/black-friday-cyber-monday-sales-preview-2017.html?lkid=11981664 , are you already gearing up to overfill your shopping appetites? If you love a good style steal online retailer, Zaful
https://www.zaful.com/?lkid=11981664 will probably be the first port of call when shopping online. This year, Zaful Black Friday Sale
 https://www.zaful.com/black-friday-cyber-monday-sales-preview-2017.html?lkid=11981664 offers you: Even more insane deals than ever & The Big Sale last even longer! But before you hop into Zaful's Black Friday Sale
https://www.zaful.com/black-friday-cyber-monday-sales-preview-2017.html?lkid=11981664 , do a research and plan wisely is a smart way to save more cash. Let's check out our A-to-Z guiding list and do things right!

Big Promotions(Nov. 24 - Nov. 29)

Be ready for the biggest discount of 2017. From (November 24th - November 29th), buy 3 and get 1 for free at Zaful's best seller list https://www.zaful.com/best-sellers/?lkid=11981664 ! If that's not what you're looking for, we have our "New faves & New arrivals" zone standing by. Up to 50% OFF discounts are waiting to satiate your fashion needs!

Zaful Black Friday Carnival(Nov. 24 - Nov. 29)
Cutthroat price is the most common thing during Black Fridays
https://www.zaful.com/new-faves/?lkid=11981664 . Who doesn't love cheap goods? From November 24th - November 29th, 3 different discounts: 20%/30%/40% will be marked on selected products!

● 40% off select items on Nov. 24 & Nov. 27
● 30% off select items on Nov. 25 & Nov. 28
● 20% off select items on Nov. 26 & Nov. 29

Look carefully and memorize it by heart(or your cell phone).Don't mix up the time and lose your opportunity. That is to say: Set an alarm clock!

Shipping & Refund
2 days free standard shipping (24th & 27th ), 5 days free express shipping!( 24th - 29th )(Over $79)
From 24th - 29th you may refund by using self-service as well. Return warranty extended to 45 days. This is a service upgrade only for Black Friday.

Share Your Order To Get It Free! (Nov.24- Nov.29)
Getting freebie is easy. Screen-shot your order during ZAFUL BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY. Share it on your Facebook/Instagram/Twitter with (#ZFfree) and tag (@zaful). 15 lucky winners will be chosen from all and will receive her/his full order cost to the original payment account! Let become the luckiest person this month among all your friends!

Win Free Gifts (Nov.27- Nov.29) & Gift Cards (Nov.24- Nov.26)
1) Once your shopping bag reaches $79 from November 27th to 29th, you can choose a secret gift! There are various selections to discover. No spoilers here, check it out yourself!
2)From November 24th to November 26th, 10 winners with the highest daily order amount wins themselves a gift card! Who will be the final winner? (The gift card value equals to 50% of the order price, up to $100.)

Hope you find this guide helpful, but also be advised, this is just a bit, and there are more to discover, Zaful Black Friday sale https://www.zaful.com/black-friday-cyber-monday-sales-preview-2017.html??lkid=11981664 are waiting for you to explore. Don’t miss this opportunity or you will have to wait for another year!

Rosegal Black Friday Sale 2017


Rosegal Black Friday deals https://www.rosegal.com/promotion-black-friday-deals-special-175.html?lkid=11982068 are coming up. up to 85% Off with huge amount of discount coupons and system upgrades. This guide will help you save your precious time and more money. Please make sure reading this before beginning your shopping trip https://www.rosegal.com/?lkid=11982068

Mystery Discount


Verify your E-mail to get a valuable coupon is a good deal. Use it during the Black Friday & Cyber Monday Sale

https://www.rosegal.com/promotion-black-friday-deals-special-175.html?lkid=11982068 and save more of your hard earn money is what we hope to see. By submitting your E-mail, you are able to receive coupons up to 20% Off, and each can be used twice as well. (Nov.24~Nov.29). The coupon will be sent to your E-mail after November 21st. Don't miss it.


Welcome Gift For New Members (Nov.24~Nov.29)


From November 24th~ November 29th, every new sign-up members will receive a 20% Off coupon. When the time pass, it drops to 15%. This is the best opportunity to join us!


Play Lucky Draw https://www.rosegal.com/lucky-draw/?from_shopping_guide

Rosegal Lucky Draw
https://www.rosegal.com/lucky-draw/?from_shopping_guide?lkid=11982068
system is now online. Use your Rosegal points to spin for gifts. Cost only 100 points for each spin, but the gifts are amazing. Have a try, cause why not?


Free Coupons Huge Giveaway (Nov.24~Nov.29)

Run out of coupon? Don't worry about it, we got you covered. From (Nov.24~ Nov.29), over 100000 valuable coupons will be given out daily. Including coupons for category / hot sale products and more.Be smart and collect them to your advantage. And make sure you don't forget to use them.


Best Prices & Best Deals Ever (Nov.24~Nov.26)


Discount up to 85% Off during Rosegal Black Friday Sale. The biggest sale of 2017. Use these codes down below for further cut price!

 https://www.rosegal.com/vip-members-day-combo/?lkid=11982068


【FRIDAY20】 20% Off for once. Only serve the first 200 members of each day. Be quick!

【FRIDAY18】18% Off for three times. Everyone could use it!

【FRIDAY】$5 OFF $49/ $15 OFF $99/ $35 OFF $199. No limit.


Also, remember to Use sitewide Code:【RGVIP】to enjoy another extra 12% Off and the BUY 1 GET 2 FREE zone (Pack of 3 Under $59). Explore and find your faves!


Service Upgrade

Free tracking over $30 and 45 days return warranty. You don't need to pay for the annoying tracking number anymore if you choose the flat rate shipping method and ordered over US$30. 45 days return warranty will as well improve our service.


Winning By Sharing


Last but not least, during (Nov.24~Nov.29), Shop in Rosegal and screenshot the order details might make you become the winner. Share the screenshot on Instagram or Facebook contest post with #RGBLACKFRIDAY. Rosegal will choose 3 random winners every day. Each winner will receive a $100 Gift Card.